Event kalender

april 2020
image-2018-01-23.jpg

Door de meest recente kabinetsmaatregelen kan de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy (4 april) geen doorgang vinden op de oorspronkelijke datum. Het KNKV onderzoekt of het evenement op een later moment alsnog georganiseerd kan worden.

Over de specifieke afwikkeling van de Cashback World Korfbal League neemt het KNKV uiterlijk maandag 6 april aanstaande een besluit of op een eerder moment als de situatie daarom vraagt.

Meer informatie
GladM-13.jpg

De organisatie van Gladiatoren aan de Maas heeft besloten het World Port Boxing in De Doelen niet door te laten gaan. Het evenement stond gepland op zaterdag 4 april.

Meer informatie
Marathon Rotterdam.JPG

De organisatie heeft op donderdag 12 maart besloten om de NN Marathon Rotterdam die gepland staat op 4 en 5 april te verplaatsen naar 24 en 25 oktober 2020.

 

Meer informatie
Apr
07
GOUD.jpg

2020, het jaar van de Olympische Spelen in Tokyo. Dit jaar presenteren wij in samenwerking met EMboost, Luxor Theater en Jan Dirk Stouten het theaterprogramma GOUD!

Meer informatie
Apr
15-18
AFGELAST - SportFilmFestival RotterdamAFGELAST -...LantarenVenster, Otto Reuchlinweg
BEELD31_SportFilmFestival_20191058_034_WEB.jpg

Naar aanleiding van de huidige coronapandemie en de beschermende maatregelen die de overheid daartegen heeft genomen, is in goed overleg met de betrokkenen, besloten om het Sport Film Festival Rotterdam 2020 te annuleren. 

Meer informatie
Apr
19
UITGESTELD - Finale KNVB-bekerUITGESTELD - Finale...Stadion Feijenoord, De Kuip, Van Zandvlietplein
19263661.jpg

De Kuip is ieder jaar het decor van de bekerfinale. Daardoor is het stadion voor vele tientallen clubs de gedroomde eindbestemming van de lange weg naar de finale. Deze eindstrijd is vaak een waar voetbalfeest, waarbij De Kuip verdeeld is in twee grote supportersgroepen. 

Meer informatie
Apr
25-26
UITGESTELD - NK SchermenUITGESTELD - NK SchermenTopsportcentrum Rotterdam , Van Zandvlietplein
nk senioren 2104-4041.jpg

Voor de vierde keer vindt het Nederlands Kampioenschap Schermen plaats in Topsportcentrum Rotterdam. Het jaarlijkse hoogtepunt van de schermsport vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 april 2020. 

Meer informatie