Event kalender

juli 2019
Jul
01-07
EK Rolstoelbasketbal VrouwenEK Rolstoelbasketbal...Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein
Rolstoelbasketbal.jpg

IWBF Europe heeft het wedstrijdprogramma bekend gemaakt van het Europees Kampioenschap rolstoelbasketbal voor vrouwen dat deze zomer van 30 juni t/m 7 juli plaats zal vinden in het Topsportcentrum Rotterdam.  Nederland, regerend wereld- en Europees kampioen, strijdt in eigen huis met Groot-Brittannië, Duitsland, Turkije, Spanje en Frankrijk om de Europese titel. Daarnaast plaatsen de eerste vier landen van het EK zich voor de Paralympische Spelen van 2020 in Tokyo.

Meer informatie
Jul
01-03
Vasco Consult Waterpolo TrophyVasco Consult Waterpolo...Zwemcentrum Rotterdam, Annie M.G. Schmidtplein
IMG_2523.JPG

De Dutch Waterpolo Trophy heet dit jaar de Spido Dutch Waterpolo Trophy en wordt gespeeld in het Zwemcentrum Rotterdam. De speeldata zijn 1, 2 en 3 juli.

Meer informatie
Jul
12-21
World Port TournamentWorld Port TournamentNeptunus Familiestadion, Abraham van Stolkweg
wpt 2-7-40.jpg

Van 12 t/m 21 juli 2019 wordt het World Port Tournament Baseball georganiseerd in het Neptunus Familiestadion. Het Team Kingdom of the Netherlands staat garant voor prachtige wedstrijden tegen Japan, Cuba, Zuid Korea en Curaçao. 

Meer informatie
Jul
12-14
FISA World Rowing Cup IIIFISA World Rowing Cup IIIWillem-Alexander Baan, Nely Gambonplein
image-2018-01-18 (1).jpg

In 2019 vindt de WC III plaats op de Willem-Alexander Baan in Zevenhuizen van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli 2019. De World Cup III 2019 is de opmaat naar de Olympische Spelen in Tokyo 2020. De verwachting is dat de absolute wereldtop in Rotterdam aan de start staat en er zullen een aantal Nederlandse deelnemers zijn.

Meer informatie
Jul
14-20
World Cup DammenWorld Cup DammenErasumus Universiteit, Burgermeester oudlaan
1.jpg

Dit jaar vindt de World Cup plaats in de stad Rotterdam. Aan de world Cup mogen alle dammers meedoen en vindt opnieuw plaats in het sportcomplex van de Erasmus universiteit in Rotterdam van zondag 14 juli tot en met zaterdag 20 juli 2019.
 

Meer informatie
Jul
21-27
EK Masters HockeyEK Masters HockeyHC Rotterdam, Hazelaarweg
Jeroen Hertzberger rs191117 - BRONVERMELDING Foto HC Rotterdam Ruud Stork.jpg

Hockey Club Rotterdam is in de zomer van 2019 gastheer voor het Europees kampioenschap voor veteranen. Van 22 tot en met 31 juli strijden naar verwachting meer dan veertig nationale teams in zes leeftijdscategorieën om de Europese titels. ,,Het is fantastisch dat de organisatie van dit evenement aan ons is toevertrouwd,’’ reageert voorzitter Diederik Chevalier van HC Rotterdam.

 

Meer informatie