Event kalender

april 2021
Artjom-22.jpg

In opmaat naar de Olympische Spelen strijdt op vrijdag 16 april TeamNL in Hal4 in Rotterdam tegen België. Het Nederlandse team bestaat onder meer uit de meervoudig Nederlands kampioenen Delano James, Gradus Kraus en Donovan Vroom. Voor het Belgische team komen onder meer Belgisch kampioen Ziad El Mohor, Victor Schelstraete en Proton de la Chapelle in de ring.

Meer informatie
Apr
17
cashback-world-korfbal-leaguefinale-2020-1920x1080.jpg

Heel korfballend Nederland leeft er, ook in dit bijzondere seizoen, naar toe. Na het reguliere seizoen en de play-offfase is Rotterdam Ahoy op zaterdag 17 april het decor van de Korfbal Leaguefinale 2021. Voor deze editie, die zonder publiek gespeeld dient te worden, hebben het KNKV, Rotterdam Topsport en Rotterdam Ahoy gekozen voor de splinternieuwe RTM Stage.

Meer informatie
Apr
17-18
NK Klein / Hollandia RoeiwedstrijdenNK Klein / Hollandia...Willem-Alexander Baan, Nely Gambonplein
image-2018-01-18 (1).jpg

Het NK Klein / Hollandia Roeiwedstrijden gaat definitief door en vindt plaats op zaterdag 17 april en zondag 18 april. Anders dan anders vindt het toernooi dit jaar plaats op de Willem-Alexander Baan te Zevenhuizen. Gedurende het weekend gaat er in verschillende velden gestreden worden om de Nederlandse titel in kleine nummers.

Meer informatie
Apr
18
Finale KNVB BekerFinale KNVB BekerStadion Feijenoord De Kuip, Van Zandvlietplein
foto 1 kuip-fans-team.jpg

De KNVB Beker is een Nederlandse competitie die georganiseerd is door de Nationale voetbalbond. Het toernooi wordt gespeeld door middel van een knock-outsysteem. De finale wordt sinds 1989 gespeeld in De Kuip. 

Meer informatie
Apr
18
Super League Triathlon Arena GamesSuper League Triathlon...Zwemcentrum Rotterdam, Annie M.G. Schmidtplein
EgKby69WsAAVQHF.jpeg

De gerenommeerde Super League keert dit jaar terug in Zwemcentrum Rotterdam met het triatlonformat SLT Arena Games Powered by Zwift. Op zondag 18 april nemen ‘s werelds beste triatleten het tegen elkaar op in een spannende mix van real life en virtueel racen. De atleten zwemmen in het Olympisch zwembad, fietsen op hometrainers en lopen op loopbanden langs de kant.

Meer informatie