Schouten ZekerheidSupplier

Schouten Zekerheid

Daadkracht in maatverzekeringen

Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën B.V. is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren de werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren. Verder heeft Schouten Zekerheid een bijzondere expertise voor alle vormen van verzekerbare arbeidsvoorwaarden; employee, benefits en pensioenen. 

Schouten Zekerheid in opgericht in 1953. Door een forse autonome groei en een aantal overnames is Schouten Zekerheid uitgegroeid tot een vooraanstaande, onafhankelijke makelaar in verzekeringen. Het bedrijf heeft geen enkele binding met welke verzekeraar of financiële instelling dan ook. Bij Schouten Zekerheid zijn er  in totaal 100 medewerkers werkzaam.

Schouten Zekerheid concentreert zich sinds 1953 volledig op haar taak als verzekeringsmakelaar op het gebied van schadeverzekeringen en employee benefits. De organisatie kent een ‘platte’ structuur. Dit zorgt voor korte lijnen, snelle opvolging en volle focus op onze klanten.

Schouten Zekerheid behoort bij de top 10 verzekeringsbedrijven in Nederland en streven ernaar om daar ook in te blijven.

Sport is een belangrijk thema in onze organisatie, zo sponsoren we Nick van der Poel en HC Rotterdam, maar stimuleren we ook onze collega's om sportief en gezond bezig te zijn.
- Wilco de Haan -

Bedrijfsfilm

Contactgegevens

Ton Verhoeckx
Senior Accountmanager

ton.verhoeckx@schoutenzekerheid.nl
010 - 288 44 44
 

5 vragen aan... Wilco de Haan