Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid

Daadkracht in maatwerkverzekeringen

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Relaties ervaren de werkwijze van de organisatie als onderscheidend door deskundig, onafhankelijk en daadkrachtig handelen. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig met het verzekeren van aansprakelijkheids-, transport-, brand-, constructie-, debiteuren- en digitale risico’s. Daarnaast heeft Schouten Zekerheid van oudsher een bijzondere expertise op het gebied van alle vormen van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenen en collectieve zorgverzekeringen.Schouten Zekerheid behoort tot de top 5 onafhankelijke verzekeringsbedriven in Nederland en streeft ernaar om daar ook in te blijven.

Het bedrijf is opgericht in 1953. Door een forse autonome groei en een aantal overnames is Schouten Zekerheid uitgegroeid tot een vooraanstaande, onafhankelijke makelaar in verzekeringen. Het bedrijf heeft geen enkele binding met welke verzekeraar of financiële instelling dan ook. Bij Schouten Zekerheid zijn in totaal 170 medewerkers werkzaam. De organisatie kent een ‘platte’ structuur. Dit zorgt voor korte lijnen, snelle opvolging en volle focus op de relaties.

Schouten Zekerheid behoort bij de top 10 verzekeringsbedrijven in Nederland en streven ernaar om daar ook in te blijven.

Sport is een belangrijk thema in onze organisatie, zo sponsoren we Nick van der Poel en HC Rotterdam, maar stimuleren we ook onze collega's om sportief en gezond bezig te zijn.
- Wilco de Haan -

Bedrijfsfilm

Contactgegevens

Peter van Miltenburg
Adviseur

peter.van.miltenburg@schoutenzekerheid.nl
06 – 52 53 87 83

 

5 vragen aan... Wilco de Haan