CampagneToppartner

Campagne

Creatief en resultaatgericht

Campagne is een creatief en resultaat gericht reclamebureau gevestigd in Rotterdam. Met hun Rotterdamse no-nonsense mentaliteit, creativiteit en daadkrachtigheid staan zij in voor bedrijven om ze te helpen groeien en verbeteren. 

Voor de beste resultaten en de mooiste campagnes verdiept Campagne zich helemaal in het bedrijf en komt zo tot de meest creatieve en innovatieve concepten. 

Met een ijzersterke strategie en verrassende creatie merken (her)positioneren.
- Marloes Kalsbeek -

Waarom vinden jullie het belangrijk om Toppartner te zijn van Rotterdam Topsport?
Campagne is een Rotterdams marketing-communicatiebureau in hart en nieren. Mede daarom dragen wij Rotterdam, Rotterdammers en Rotterdam Topsport een warm hart toe. Toen we op zoek waren naar een netwerk om onze Rotterdamse roots te versterken, was Rotterdam Topsport een logische keuze. De combinatie van een prachtig, heel toegankelijk netwerk van topbedrijven en -organisaties en de belangrijke rol van Rotterdam Topsport om de stad internationaal neer te zetten als ‘topsportstad’, talenten uit de regio te ondersteunen en Rotterdamse topsport(ers) op de kaart te zetten, is uniek. Daar dragen wij als Toppartner graag een steentje aan bij.

Wat zijn de raakvlakken tussen Campagne en de topsportwereld?
Net als elke sporter willen wij ook graag winnen en daar doen we heel veel voor. Dat vertaalt zich bij ons om altijd te streven naar het állerbeste resultaat voor onze klanten en te pieken op die momenten dat het nodig is.

Wat kan Campagne betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Gelukkig weten al veel partners wat Campagne doet en wat we voor hen kunnen betekenen in Nederland en internationaal. Dit komt doordat wij onderdeel zijn van AMIN, een wereldwijd netwerk van zelfstandige bureaus. Zo werken we al voor prachtige Rotterdamse bedrijven en organisaties als het Maasstad Ziekenhuis, RPPC, IMCD en de gemeente. Met een ijzersterke strategie en een verrassend concept (her)positioneren wij merken, producten en diensten. Met nieuwe inzichten, data, creatieve, heldere ideeën en integrale oplossingen die borg staan voor energie én resultaat. ‘Liberating brands’ noemen we dat. Want wij geloven en beloven dat communicatie het meest effectief is als merken en organisaties vrij denken en zijn. Vrij om te groeien, te leren, te overtuigen en te inspireren. Los van vastgeroeste patronen en waarheden uit het verleden. Wij creëren deze vrijheid. In Nederland en daarbuiten.
 

What's Your Story?

Contactgegevens

Marloes Kalsbeek
Client service director

marloes@campagne.nl
010 - 292 83 38

Interview met André van der Meer