Sport Film Festival Rotterdam

07 Dec 21 t/m 10 Dec 21

 

Sport Film Festival Rotterdam heeft voor haar komende editie van 7 tot en met 10 december 2021 een record aantal van 62 sportfilms geselecteerd. Het programma bestaat dit jaar uit een 4-daags online filmfestival (7 tot en met 10 december) en een 1-daags fysiek evenement in LantarenVenster te Rotterdam (9 december) met de internationale award show. Van de geselecteerde films uit meer dan 24 landen gaat het merendeel in première tijdens het festival.

Van 7 tot met 10 december 2021 zijn alle films uit de Official Selection online te zien. Online festivalpassen zijn op de website van het Sport Film Festival te verkrijgen. Gedurende 4 dagen is elke film op ieder gewenst moment te bekijken.

Op 9 december 2021 vindt het live event plaats in LantarenVenster. Op het programma staan de Internationale Award Show en Special Screenings met de vertoning van een deel van de officieel geselecteerde films. Deze activiteiten vinden plaats met in achtneming van de geldende maatregelen verband houdend met COVID-19.

Officiële website