SupporterPegasus Events

Pegasus Events

"We make performance fun"

Pegasus Events is sinds 2003 actief binnen de evenementenbranche op het gebied van de organisatie van diverse bedrijfsevenementen. Dat bedrijfsevenementen onmisbaar zijn voor succesvolle bedrijven, daarvan zijn ze overtuigd! Daarom creëren zij mooie herinneringen door middel van belevingen. De activiteiten dragen aantoonbaar bij aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten. Zij hebben hun dienstverlening verdeeld over twee divisies; Pegasus Rotterdam en Pegasus Specials.

Beleef Rotterdam - experience the city
Pegasus Rotterdam is gespecialiseerd in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten in en om de Maasstad, waarbij kan worden gekozen uit een aantal bewezen succesprogramma’s, maatwerk of een combinatie van beiden. Naast het behalen van bedrijfsdoelen staat plezier voorop bij de bedrijfsuitjes. Het aanbod is erg divers. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden om tijdens een bedrijfsuitje over de Rotterdamse Maas te varen, maar ook een sportquiz of tablet citygame in de stad behoren tot de mogelijkheden. Tijdens de teambuilding activiteiten staat samenwerken centraal en garanderen zij een leuke dag! Een populair teambuildingsuitje is de Rotterdamse Sloepenspeurtocht waarbij de deelnemers zelf achter het roer staan! Naast de activiteiten hebben zij goede contacten en prijsafspraken met hotels, restaurants en attracties in Rotterdam voor een bedrijfsevent op maat.

Bedrijfsevenement op maat – events to remember
Met Pegasus Specials verzorgen zij personeelsevenementen op maat. Speciaal voor bedrijven organiseren ze bijvoorbeeld een onvergetelijke incentive reis in Nederland of daarbuiten. Ook een afgestemd personeelsweekend of een meeting waar iedereen in een bijzondere ambiance wordt gevoed met goede ideeën behoort tot de mogelijkheden. Ook voor relaties van de klanten stellen ze een uniek relatie event of jubileumevent samen en als er een product of idee gelanceerd moet worden, zorgen zij voor een onvergetelijke kick-off.

We hebben dezelfde, Rotterdamse mentaliteit: handen uit de mouwen.
- Joris de Vos -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Sport verbindt mensen met elkaar en is emotie. Dat herkennen we ook in ons werk als belevingsspecialist. Topsport zet daarnaast Rotterdam op een super goede manier op de kaart wat voor ons het plaatje afmaakt.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
We hebben dezelfde, Rotterdamse mentaliteit: handen uit de mouwen. Doelgericht presteren ook, net als datgene waar het in topsport om draait. En onze bedrijfsevenementen zijn de beloning voor de prestaties die medewerkers hebben geleverd.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Wij geloven dat enthousiaste, energieke mensen zorgen voor succesvolle organisaties en dat gezamenlijke ervaringen essentieel zijn om hen betrokken te houden.

Contactgegevens

Joris de Vos
Eigenaar

Joris@pegasusevents.nl
010 - 413 59 51