SupporterBilderberg Parkhotel

Bilderberg Parkhotel

“Bilderberg Parkhotel” – Het leukste hotel van Rotterdam!


Het Parkhotel in Rotterdam biedt u de rust en persoonlijke service passend bij een luxe hotel (4* Superior) in het hart van een kolkende havenstad. Lopend bent u zo bij het Museumpark met het Museum Boijmans van Beuningen of de gezellige Witte de Withstraat. Maar ook het centrum, het Centraal Station of de Markthal zijn binnen loopafstand.
En als de stad u genoeg inspiratie heeft gegeven komt u bij in één van onze ruime hotelkamers, of in een luxe torenkamer met adembenemend uitzicht over de skyline. Het Parkhotel is het ultieme Rotterdamse hotel voor zowel de zakelijke als particuliere bezoeker.
 
Culinair kunt u uw hart ophalen bij ons prijswinnend restaurant The Park - Inspired by Erik van Loo
Casual Cuisine en de hotspot in het hart van Rotterdam. De inrichting is warm, gezellig en eigentijds. The Park is de perfecte locatie in Rotterdam voor een business lunch, shared dining met vrienden of ‘gewoon’ een goed glas wijn.
"Smaak is herinnering", een uitspraak van Erik van Loo, Patron Cuisinier van restaurant Parkheuvel bekroond met twee Michelin sterren. Onder de bezielende leiding van Erik van Loo en Richard de Vries is het concept van Restaurant The Park ontworpen. The Park biedt een uitstekende kwaliteit tegen een vriendelijke prijs.
The Park is door Michelin onderscheiden met een Bib Gourmand en opgenomen in de Lekker 500.
 
Ter ontspanning beschikt het hotel over saunafaciliteiten en een gym. Het hotel heeft  een eigen (besloten) parkeerterrein. De metro en tram stoppen voor de deur.

“Rotterdam Topsport en het Parkhotel verbinden een waardevol netwerk en supporten de doelen van Rotterdam Topsport al jaren naar volle tevredenheid”.


 

- Tony Mastrantuono -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport heeft geweldige initiatieven en doelen die alles te maken hebben met het topsport klimaat van de stad. Zij hebben hierbij keihard de ondersteuning nodig van het Rotterdamse bedrijfsleven. Rotterdam Topsport zorgt voor de juiste connectie tussen de verschillende events en ons hotel, dit resulteert in een jarenlang partnership en vertrouwen.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Tussen de werelden van topsport en de werkvloer van ons hotel zijn veel raakvlakken. Of je nu leiding geeft aan een bedrijf of aan een sportploeg. In beide gevallen heb je te maken met mensen, met het beste uit je mensen halen, het beste uit een team halen, met doelstellingen, deadlines, piekmomenten, teleurstellingen, teambuilding, enz..
Alle aspecten die je vindt in de topsport vind je grotendeels ook op de werkvloer.
Bilderberg is tevens landelijk host en partner van veel events, sportclubs en vele disciplines. 

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Het gaat in een netwerk om verbinden en de juiste contacten leggen. Dat vinden we leuk en bovenal doen we dit met veel plezier.
Dit staat los van onze overheerlijke bedden en onze signatures dishes van restaurant The Park – inspired by Erik van Loo**

Bilderberg Parkhotel in beeld

Contactgegevens

Tony Mastrantuono
Senior Director of Sales

tmast@bilderberg.nl
010 436 36 11