SupporterBilderberg Parkhotel

Bilderberg Parkhotel

“Bilderberg Parkhotel” – Het leukste hotel van Rotterdam!


Het Parkhotel in Rotterdam biedt u de rust en persoonlijke service passend bij een luxe hotel (4* Superior) in het hart van een kolkende havenstad. Lopend bent u zo bij het Museumpark met het Museum Boijmans van Beuningen of de gezellige Witte de Withstraat. Maar ook het centrum, het Centraal Station of de Markthal zijn binnen loopafstand.
En als de stad u genoeg inspiratie heeft gegeven komt u bij in één van onze ruime hotelkamers, of in een luxe torenkamer met adembenemend uitzicht over de skyline. Het Parkhotel is het ultieme Rotterdamse hotel voor zowel de zakelijke als particuliere bezoeker.
 
Elke dag het beste. De beste producten uit het seizoen. De mooiste gerechten met hoge kwaliteit en echte smaken. De beste wijnen passend bij het gerecht. De beste service en beleving aan tafel. Bij The Park doen ze er alles aan om iedere gast een onvergetelijke beleving te bieden. Smaakvolle gerechten, eenvoudig en bijzonder. All-time favorites met een speelse twist. Dat zijn de gerechten van Restaurant The Park. In het centrum van Rotterdam, als onderdeel van Bilderberg Parkhotel Rotterdam, is The Park een hotspot voor Rotterdammers. Onder leiding van chefkok Mark Heuvelman en sommelier Robbert Vlak is het de perfecte plek voor een business lunch, shared dining met vrienden of ‘gewoon’ en goed glas wijn.
 
Ter ontspanning beschikt het hotel over saunafaciliteiten en een gym. Het hotel heeft  een eigen (besloten) parkeerterrein. De metro en tram stoppen voor de deur.

“Rotterdam Topsport en het Parkhotel verbinden een waardevol netwerk en supporten de doelen van Rotterdam Topsport al jaren naar volle tevredenheid”.


 

- Erik de Wit -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport heeft geweldige initiatieven en doelen die alles te maken hebben met het topsport klimaat van de stad. Zij hebben hierbij keihard de ondersteuning nodig van het Rotterdamse bedrijfsleven. Rotterdam Topsport zorgt voor de juiste connectie tussen de verschillende events en ons hotel, dit resulteert in een jarenlang partnership en vertrouwen.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Tussen de werelden van topsport en de werkvloer van ons hotel zijn veel raakvlakken. Of je nu leiding geeft aan een bedrijf of aan een sportploeg. In beide gevallen heb je te maken met mensen, met het beste uit je mensen halen, het beste uit een team halen, met doelstellingen, deadlines, piekmomenten, teleurstellingen, teambuilding, enz..
Alle aspecten die je vindt in de topsport vind je grotendeels ook op de werkvloer.
Bilderberg is tevens landelijk host en partner van veel events, sportclubs en vele disciplines. 

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Het gaat in een netwerk om verbinden en de juiste contacten leggen. Dat vinden we leuk en bovenal doen we dit met veel plezier.
Dit staat los van onze overheerlijke bedden en onze signatures dishes van restaurant The Park – inspired by Erik van Loo**

Bilderberg Parkhotel in beeld

Contactgegevens

Erik de Wit
General Manager

Erik.deWit@bilderberg-parkhotel.nl
010 436 3611.