MediapartnersARKO Sports Media

ARKO Sports Media

Een zelfstandige kwaliteitsuitgeverij

Arko Sports Media B.V. is een zelfstandige kwaliteitsuitgeverij van vakinformatie op het gebied van sport. ASM profileert zich op de markten Bestuur & Management, Accommodatie & Beheer, Gezondheid & Beweging, Coaching & Officials, Topsport & Talentontwikkeling, Recreatie & Vrije tijd en Biografieën & Human interest.

Arko Sports Media stelt zich sinds 2001 ten doel het kennisniveau in de sport te verhogen en de kennisoverdracht te bevorderen. De uitgeverij beschikt over een indrukwekkend portfolio, bestaande uit diverse vakbladen en studieboeken, websites, e-zines, multimediale platforms (zoals SPORTNEXT.nl), studiereizen, congressen, Live Sessies en educatieve activiteiten op het gebied van gezonde leefstijl (zoals het project Lekker Fit! voor basisscholen en DOiT voor vmbo-scholen in Nederland).

Arko Sports Media is marktleider waar het gaat om het uitgeven van vakinformatie in de sport en heeft een groot aantal opdrachtgevers en partners, zoals landelijke sportorganisaties, lokale, regionale en landelijke overheden, hogescholen, universiteiten, wetenschappelijke instellingen en andere kennisinstituten.

Rotterdam Topsport en Arko Sports Media beschikken beide over veel expertise in de sportwereld en weten de topsport mentaliteit te combineren op de werkvloer.
- Michel van Troost -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Het is relevant voor ons om partner te zijn van Rotterdam Topsport gezien Rotterdam één van de grootste sportsteden van Nederland is, waar veel grote evenementen worden georganiseerd.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport en Arko Sports Media beschikken beide over veel expertise in de sportwereld en weten de topsport mentaliteit te combineren op de werkvloer.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Arko Sports Media heeft groot bereik in de diverse sectoren binnen de sport, en kan op verschillende vlakken veel betekenen voor andere bedrijven.

Hét favoriete recept van Pieter van den Hoogenband

Contactgegevens

Michel van Troost
Directeur

Michelvantroost@sportsmedia.nl
+31 30 707 30 00