Hans den Oudendammer

Directeur

Management

Topsportbeleid 

Externe Betrekkingen

 

_98A9545-small (3).jpg

De combinatie Rotterdam en sport is voor Hans geen onbekend terrein. Voordat hij bij Rotterdam Topsport aangesteld werd als directeur was hij wethouder in Rotterdam met o.a. sport en onderwijs in zijn portefeuille. Sinds 1999 is Hans directeur bestuurder bij de organisatie en geeft hij dagelijks leiding aan de organisatie. Hij is o.a. verantwoordelijk voor de contacten met de subsidiegever Sport & Cultuur Rotterdam, het personeelsbeleid, financiën, externe contacten en representatie. Vooral het dagelijks omgaan met sporters, organisatoren, het bedrijfsleven en overheid vindt Hans een geweldige ervaring.

Niet alleen tijdens zijn werk houdt Hans zich bezig met sport. In zijn vrije tijd is hij graag actief bezig. Werken in de tuin, hij staat elke week nog twee keer op de tennisbaan en daarnaast is hij elke winter op de piste te vinden om te skiën. Maar hij vindt het ook heerlijk om op de bank naar sport te kijken.

De Grand Départ van de Tour de France in 2010 was één van de mooiste sportmomenten waar Hans bij betrokken was. De impact van de Tour was zo groot op de stad, het bedrijfsleven en haar bewoners dat dit evenement altijd dierbaar voor hem zal zijn. Daarnaast was natuurlijk ook het kampioenschap van Feyenoord in 2017 een mooi hoogtepunt. Hans was aanwezig op het stadhuis toen het team werd gehuldigd. De Coolsingel stond helemaal vol en ontplofte toen Kuijt en Van Bronckhorst de kampioensschaal naar buiten brachten. Een fantastisch moment waar Rotterdam veel te lang op heeft moeten wachten.

Maak connectie met Hans via LinkedInVolg Hans op Twitter