2019, wat een topjaar!

Topsport zit in ons DNA. Rotterdammers leven mee met hun sporthelden en favoriete clubs. Uit mijn actieve carrière als volleyballer herinner ik me nog goed wat een feest het altijd was om in Ahoy of Topsportcentrum Rotterdam te spelen. Sinds 1 september 2019 ervaar ik die beleving ook als directeur van Rotterdam Topsport.

Wat een geweldig sportjaar was 2019! En wat een schril contrast met 2020, door de grote gevolgen van de coronacrisis voor de economie, de samenleving en voor ons persoonlijk.

We zitten niet bij de pakken neer. Nu komt het aan op doorzettingsvermogen. We gaan, met nóg meer energie dan voorheen, vol aan de bak om de topsporters te ondersteunen – zeker degenen voor wie de route naar Tokyo opeens anders en langer is. Zij kunnen op ons rekenen. Zoals ook de topsportverenigingen, organisatoren, accommodaties, sportbonden en onze trouwe sponsorpartners dat kunnen. Onvermoeibaar en vooral samen! Samen met al die partijen die de topsport een warm hart toedragen. Samen met u dus ook!

Peter Blangé
Directeur Rotterdam Topsport
 

Lees hier het jaarverslag van 2019

Beelden van: Rijnmond, Campagne en Mamascreen