Jan Tromp

Projectleider Topsportverenigingen en Talentcentra

 

_98A9557-small.jpg

Jan is als Projectleider Topsportverenigingen en Talentcentra verantwoordelijk voor het beleid omtrent deze onderwerpen. Hij vindt het mooi om te zien dat mensen die werken met een passie voor topsport, voor het hoogst haalbare gaan en alles in dienst stellen om succesvol te zijn.

Hij weet als geen ander wat er nodig is om de top te bereiken. Met PKC Papendrecht heeft hij altijd op hoog niveau gekorfbald en in 1997 zelfs de korfbalfinale in Ahoy gewonnen. Het is dan ook niet gek dat de andere korfbalfinales die in Ahoy gespeeld werden ook mooie herinneringen bij hem oproepen. Inmiddels heeft hij het korfbal verruild voor de sportschool.

Naast de korfbalfinales blijft de finale van het WK Shorttrack Relay mannen hem ook bij. Het was prachtig  om te zien dat heel Ahoy ging staan tijdens de laatste rondjes van Sjinkie Knegt. En toen hij over de finish kwam, ging heel Ahoy uit zijn dak. Zeker bij zo’n spannende sport waar een klein foutje het einde van je wedstrijd kan betekenen, voelde je de opluchting van het publiek dat alles op één plek viel en de ontlading die daarop volgde was te gek.

Neem contact op met Jan

Maak connectie met Jan via LinkedInVolg Jan op Twitter