youfoneboxingdedoelen

Youfone Boxing

07 Jun 19

Op vrijdag 7 juni wordt er in De Doelen in Rotterdam een boksgala georganiseerd: Youfone Boxing! Tijdens de eerste editie van Youfone Boxing staat een geweldig combi-programma op het menu. Ter voorbereiding op de Olympische Zomerspelen van Tokio 2020 zullen vijf boksers van Team NL de strijd aangaan met een aantal sterke boksers uit Ierland. Onder anderen Enrico Lacruz, Artjom Kasparian en Delano James worden in de ring verwacht.
 

Als klap op de vuurpijl sluit de Rotterdamse profbokser Stephen Danyo de avond af met een 8 ronden profpartij tegen een binnenkort aan te kondigen tegenstander. Recent maakte Danyo groots zijn rentree in Rotterdam. Het is een verdere opmaat naar zijn ultieme doel: wereldkampioen worden in zijn eigen Rotterdam.

Behalve kaarten in verschillende rangen zijn er VIP-tickets verkrijgbaar. Daarmee bent u gegarandeerd van de beste zitplaatsen, een aparte ingang en zijn hapjes en drankjes voorafgaand aan de wedstrijden inclusief. Maar er is meer! De alombekende oud-profbokser Rudi Lubbers is deze avond onze speciale gast. Voorafgaand aan de wedstrijden zal Rudi tijdens een uniek gesprek tussen hem en Charles Groenhuijsen zijn indrukwekkende levensverhaal vertellen.

De avond zal worden afgesloten met een afterparty in de foyer van de Doelen.

Leon Aertgeerts over Youfone Boxing

Tickets