V.O.C. Rotterdam begint European Cricket League goed

V.O.C. - Rotterdamsche Cricket & Voetbal Vereniging. is de ECL - European Cricket League goed begonnen. De Rotterdamse cricketers hebben gisteren beide wedstrijden gewonnen.

De European Cricket League wordt ook wel de Champions League van het cricket genoemd, aangezien de kampioenen van Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Rusland, Roemenië, Spanje en Nederland hier aan meedoen. 

V.O.C. nam het maandag op tegen Dreux Cricket Club uit Frankrijk en speelde later die dag tegen Cruj Cricket Club uit Roemenië. In beide duels had VOC het puntentotaal van de de opponent al ingehaald met slechts twee slagmensen uit. Door de twee overwinningen is VOC vrijwel zeker van een plaats in de halve finale. Dinsdag spelen de Rotterdammers nog tegen Svanholm uit Denemarken, woensdag zijn de halve finales en de finale. (Bron: RTV Rijnmond)

Aan de deelnemende clubs is gevraagd om zichzelf en de stad waar ze vandaan komen te presenteren in een korte video, bekijk hier de introductievideo van V.O.C. Rotterdam.