Tsubaki in de ban van Marhinde Verkerk

De Official Partner Box van voormalig wereldkampioen judo en Rotterdam Topsport-Hero Marhinde Verkerk is door Tsubaki aangeschaft. Frank Rosmolen, president van de toonaangevende fabrikant van componenten en apparatuur voor krachtoverbrenging voor industrieel gebruik, ontving Marhinde en Fred van Duijvenbode van Rotterdam Topsport op het Europese hoofdkantoor in Dordrecht. Daar vond nadere kennismaking plaats. 

De heer Rosmolen, gehuld in een groen “010 op weg naar Tokyo”-jack, gaf aansluitend een rondleiding. De medewerkers van de verschillende afdelingen waren verrast en geïnteresseerd in de verrichtingen en ambities van Marhinde. Zo was een van de medewerkers benieuwd naar haar trainingsschema.
“Twee keer per dag, zes dagen in de week…,” luidde het antwoord van Marhinde Verkerk op de vraag hoe vaak ze traint om haar doel, de Olympische Spelen van Tokio deze zomer, te bereiken.
 
Ook Marhinde was enthousiast over de kennismaking: “Bij de kennismaking merkte ik hoe enthousiast de mensen van Tsubaki zijn. Het is een Japans bedrijf. Ze kozen bewust voor mij en voor judo, omdat dat van origine een Japanse sport is en de Spelen straks in Japan plaatsvinden. Hartstikke leuk! Als ik naar Tokyo ga, komen ze kijken.”