RET en Rotterdam Topsport aardig onderweg

Vanmiddag hebben RET en Rotterdam Topsport in Brasserie De Kuip hun samenwerking verlengd. Met de samenwerking bekrachtigen beide partijen hun wederzijds streven om het gebruik van openbaar vervoer rondom grootschalige evenementen in Rotterdam te stimuleren.

Het reisgemak, bijvoorbeeld door het aanbieden van vervoersbewijzen in combinatie met toegangstickets voor events, en de veiligheid van de reizigers staan hierbij voorop. Op communicatief gebied vullen de partners elkaar bij grotere topsportevenementen ook aan, onder andere door informatie in de stations en inzet van narrow casting.

RET ondersteunt daarnaast een aantal talentvolle sporters met een gratis OV-abonnement. Met de ondertekening schaart de RET zich bij Rotterdam Topsport in de categorie Toppartners, een nieuwe groep sponsorpartners van het hoogste segment dat nauw betrokken is bij het beleid van Rotterdam Topsport.


Op de foto:
Jean Paul Duurland, Manager Marketing, Verkoop & Services RET, Maddy Bolhuis, Manager Propositie Marketing en Marketing Communicatie RET, Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport en Fred van Duijvenbode, projectmanager Marketing Rotterdam Topsport proosten op verlengde samenwerking.