Sportbedrijf Rotterdam nieuwe sponsor en Ahoy, Unica en Van der Linde verlengen de samenwerking

In een enthousiast en kolkend Ahoy ontvingen wij op maandag 7 januari onze sponsorpartners in de Rotterdam Topsport loge op het midden terrein van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Tussen de strijd van de de snelste mannen op twee wielen ter wereld verlengden wij de samenwerking met Rotterdam Ahoy, Unica en Van der Linde Catering en Evenementen. Ook tekenden we het sponsorcontract met onze nieuwe sponsor Sportbedrijf Rotterdam.
 

Samen behartigen we de belangen van sportend en sportminnend Rotterdam en proberen we een optimaal sportklimaat in Rotterdam te creëren.

Sportbedrijf Rotterdam
Vanaf vandaag werken Sportbedrijf Rotterdam en Rotterdam Topsport nog nauwer samen om Rotterdam als sportstad op de kaart te zetten. Samen behartigen we de belangen van sportend en sportminnend Rotterdam en proberen we een optimaal klimaat te creëren voor evenementen, talenten, (top)sporters, en (topsport)verenigingen. Rotterdam Topsport doet dat al sinds 1990, Sportbedrijf Rotterdam sinds 1 januari 2018.

IMG_1197.JPG

Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport is blij met de nieuwe vorm van samenwerking: “Sportbedrijf Rotterdam is een onmisbare schakel in de sportinfrastructuur. Met het Zwemcentrum Rotterdam hebben we er dit jaar een topsportaccommodatie bij gekregen. Dat geeft Rotterdam de kans om de zwemsport (zwemmen en waterpolo) qua evenementen en talentontwikkeling verder te brengen.”

Directeur van het Sportbedrijf Rotterdam Ronald van Ombergen vult aan: “Ook voor het roeien in Rotterdam kunnen we samen een belangrijke rol spelen. Als beheerder en exploitant van de prachtige Willem-Alexanderbaan werken we graag samen met Rotterdam Topsport en de betrokken verenigingen aan het positioneren van Rotterdam als roeistad.”

DSCN0128.JPG

Rotterdam Ahoy
Al 23 jaar werken Rotterdam Topsport en Rotterdam Ahoy met elkaar samen. Jolanda Jansen, directeur Rotterdam Ahoy, is verheugd met de verlenging van de samenwerking: ”Rotterdam Topsport  en Ahoy zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bij veel  topsportevenementen die hier plaatsvinden is Rotterdam Topsport betrokken. De relatie is dan ook prettig en informeel. Ook voor de werving van niet-olympische evenementen doen wij graag een beroep op hun kennis en ervaring.”

Directeur Rotterdam Topsport Hans den Oudendammer is eveneens blij met de continuering: “Ahoy is voor mij nog steeds hét Sportpaleis van Nederland. De zichtlijnen zijn perfect en het publiek kan alle sportieve prestaties uitstekend volgen. Dat zien we hier wederom bij de Wooning Zesdaagse, maar ook bij de vele andere evenementen. Rotterdam Topsport doet zijn uiterste best om ook de komende jaren mooie (inter)nationale evenementen binnen te halen. Met het EK Volleybal voor mannen in 2019 en het WK Shorttrack 2022 zijn wij al goed op weg. We hopen binnenkort nieuwe topsportevenementen te kunnen gaan aankondigen in Ahoy!” 

Unica
De arena van Rotterdam Ahoy was gisteravond het podium waar Unica, de grote zelfstandige technisch dienstverlener, de samenwerkingsovereenkomst met Rotterdam Topsport heeft verlengd. Tijdens de WOONING Zesdaagse ondertekende Andre van der Veen, vestigingsdirecteur Unica Building Services Rotterdam, het contract met Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport.  

DSCN0141.JPG
IMG_1213.JPG

Van der Linde Catering + Evenementen
In aanwezigheid van 80 sponsorpartners heeft Hans van der Linde de samenwerkingsovereenkomst met Rotterdam Topsport verlengd. Zijn bedrijf Van der Linde Catering + Evenementen is vorig jaar als supporter toegetreden als partner en verzorgt hoogwaardige ontvangsten met eten en drinken in een stijlvolle en gastvrije omgeving.