‘Official Rotterdam Topsport Hotel’ Novotel Rotterdam Brainpark continueert langdurige samenwerking

Wij doen altijd ons best om te zorgen voor een heerlijk verblijf in ons hotel. Voor gasten die tijdens hun verblijf nog willen trainen, biedt onze fitnessruimte op de 17e verdieping een mooi uitzicht op de Rotterdamse skyline.

Thea van de Meerendonk, General Manager Novotel Rotterdam Brainpark: “Wij vinden het belangrijk om samen met Rotterdam Topsport en haar partners op te trekken om fantastische sport events naar Rotterdam te halen. De topsport evenementenkalender ziet er dit jaar en de komende jaren ook weer goed gevuld uit en daar dragen wij graag aan bij. Wij zijn blij met het continueren van deze langdurige samenwerking.”
 
“De topsporters en officials van onze Rotterdamse Topsportevenementen zijn bij het team van Novotel in zeer goede handen. De jarenlange ervaring die zij hebben bij het hosten van deze specifieke groepen, is een belangrijke factor in de keuze voor het hotel. Of het nu gaat om kameraanbod, om extra faciliteiten zoals vergaderzalen, of om een bijzondere aanvraag qua sportmaaltijden: altijd wordt er gezorgd voor een passende oplossing. De hotelkamers, met deels uitzicht over de Maas en skyline van Rotterdam zijn comfortabel en wij zijn dan ook zeer trots dat Novotel Rotterdam Brainpark de samenwerking ook voor dit jaar weer heeft verlengd. Sinds 1996 zijn zij al 1 van onze hotelpartners: een zeer gevestigd Topsport-hotel dus”, zegt Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport.