Novotel Rotterdam Brainpark, Signify en Sportbedrijf Rotterdam verlengen de samenwerking

Wij delen met trots dat we met drie sponsorpartners de samenwerkingen hebben verlengd. Novotel Rotterdam Brainpark, Signify en Sportbedrijf Rotterdam dragen met hun sponsoring onder andere bij aan het faciliteren van topsportevenementen in onze stad en het TeamNL Topsportprogramma Turnen Heren wat vanaf 1 september 2021 in Rotterdam huisvest.

Novotel Rotterdam Brainpark is een vaste waarde in onze sponsorgroep, vele sportbonden en evenementenorganisatoren kiezen ervoor om hier hun teams en sporters onder te brengen. Ook nu, met alle geldende corona maatregelen, maken zij het mogelijk dat topsportevenementen doorgang kunnen vinden, door sporters te faciliteren. Het is daarom, juist nu, nog belangrijker om de samenwerking met onze partners in de stad voort te zetten. 

Als General Manager van Novotel Rotterdam Brainpark ziet Thea van de Meerendonk dat de gezamenlijke inspanningen van Rotterdam Topsport, de gemeente en sponsorpartners resulteert in het aantrekken van sportevenementen. “Daar profiteert de hele stad van. Ook het bedrijfsleven. Daarom dragen wij daar als hotel van harte ons steentje aan bij.”

contractondertekening Signify februari 2021.2.jpg

Signify heeft al mooie projecten in Topsportcentrum Rotterdam mogen uitvoeren. ”Onze relatie is goed en de samenwerking prettig. Met de komst van het landelijke trainingsprogramma turnen heren van TeamNL richten wij graag de turnhal in met slimme duurzame ledverlichting. Ook voor de bestrijden van virussen biedt Signify met haar UVC-verlichting een oplossing om bacteriën en virussen onschadelijk te maken”, aldus Frans Peelen, Key accountmanager Public & Sports Signify.

De samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam maakt het onder andere mogelijk om meer projecten gezamenlijk op te pakken; zo wordt er op dit moment gewerkt aan een stadsbrede aanpak om turnen in Rotterdam te versterken en wordt in Zwemcentrum Rotterdam gewerkt aan de uitbreiding van trainingsfaciliteiten voor topzwemmen en waterpolo.

“Tevens participeert het Sportbedrijf in verschillende hospitality-activiteiten, die door Rotterdam Topsport fantastisch worden gehost en georganiseerd”, zegt Ronald van Ombergen, directeur Sportbedrijf Rotterdam.

_MG_2091.jpg

Peter Blangé, directeur Rotterdam Topsport, reageert enthousiast op de verlenging met de drie sponsorpartners: “Met de verlenging van de samenwerking met deze drie partijen zie ik met veel vertrouwen de Olympisch route richting Parijs 2024 tegemoet. We kunnen verder bouwen aan optimaal gebruik van de Rotterdamse (tops)sportlocaties die het Sportbedrijf in beheer heeft, met de verlichting in Topsportcentrum Rotterdam is bij broadcasting ruim voldoende lux aanwezig in de sporthallen om de sport perfect in beeld te brengen en met Novotel Brainpark Rotterdam hebben we een prachtig onderkomen voor deelnemers en delegaties van topsportevenementen, zelfs nu met de geldende coronamaatregelen.”

Ondertekeningen februari 2021.jpg