GOUD! Een ode aan grote Nederlandse Olympiërs

2020, het jaar van de Olympische Spelen in Tokyo. Dit jaar presenteren wij in samenwerking met EMboost, Luxor Theater en Jan Dirk Stouten het theaterprogramma GOUD!

In het Oude Luxor Theater in Rotterdam worden op 7 april 2020 in een wervelend programma een aantal grote Nederlandse Olympiërs geëerd.

Gouden medaillewinnaars als Inge de Bruijn, Leontien van Moorsel, Peter Blangé, Ellen van Langen en nog meer grote namen uit de Nederlandse sportgeschiedenis, zullen in gesprek met Jan Dirk Stouten terugblikken op hun bijzondere prestaties. Uiteraard besteden wij ook speciale aandacht aan de Rotterdamse sporters die naar de Olympische Spelen gaan. De opbrengst van deze avond komt ten goede van de sporters die wij in de voorbereidingen naar de Olympische Spelen ondersteunen.

Koop een kaartje via onderstaande button en beleef nog een keer de verwondering van Ellen van Langen, het sportmoment van de vorige eeuw met de volleyballers en de gouden races van De Bruijn en Van Moorsel.

Bestel tickets

Wilt u vooraf dineren met Olympische helden? we bieden ook zakelijke arrangementen aan. Via onderstaande button kunt u de arrangementen bekijken en boeken. 

Bekijk het aanbod