CM.com en Rotterdam Topsport verlengen de samenwerking voor 3 jaar!

Vanavond werden diverse relaties van CM.com en Rotterdam Topsport in Breda ontvangen bij een inspiratiesessie en een ‘avondje NAC’, georganiseerd door CM.com.

Voorafgaand aan de wedstrijd NAC-Feyenoord kreeg de groep gezamenlijke relaties, sportbonden en organisaties, een fantastisch en inspirerend verhaal te horen van Jan Saan (CTO van CM.com). CM.com is hoofdsponsor van NAC en supporter van Rotterdam Topsport. Met laatstgenoemde organisatie is de samenwerking met veel plezier voor de komende 3 jaar verlengd.
 
Peter Rood, accountmanager sport bij CM.com, over de samenwerking: “CM.com voorziet al grote sportorganisaties van toegang gerelateerde diensten bij (top)sportevenementen. CM.com heeft ruim een jaar geleden alle activiteiten van EventsIT overgenomen, een Rotterdamse specialist in sportticketing. Hiermee is CM.com totaalleverancier voor professionele sportorganisaties in ticketing, mobiele communicatie, data oplossingen en mobiele betalingen. Wij helpen om de toegang tot (top)sport te vergemakkelijken en de sportbeleving te moderniseren. De samenwerking met Rotterdam Topsport draagt hieraan bij en die samenwerking zetten wij onder de nieuwe vlag dan ook met veel plezier voort.”

Lees meer over CM.com