Bro-Motion en Rotterdam Topsport verlengen contract

De samenwerking tussen Bro-Motion en Rotterdam Topsport wordt voortgezet. Het Rotterdamse softwarebedrijf dat slimmer werken hoog in het vaandel heeft door het digitaliseren van bedrijfsprocessen wordt geleid door Gilbert van Wingerden, de oprichter en tevens eigenaar.

Gilbert van Wingerden: “Rotterdam is een stad die leeft en dynamiek uitstraalt, die werelds en no nonsens tegelijk is. Daar houden wij van. Die link vinden we ook bij Rotterdam Topsport. Een enthousiaste organisatie die dagelijks met volle kracht vooruit bezig is om Rotterdam als de 'Sportstad' van Nederland op de kaart te zetten. Wij vinden het mooi dat we hier aan bij kunnen dragen als partner.”
 
Gilbert heeft met zijn team de database van het marketingteam van Rotterdam Topsport ingericht. “Wij gebruiken deze informatie om onze klanten op de juiste manier en het juiste moment te bedienen. Zoiets bouw je vanuit wederzijds vertrouwen op. Vandaar dat wij blij zijn met de continuering van dit partnership.”, aldus Fred van Duijvenbode, projectmanager Marketing Rotterdam Topsport.  

Beide partijen kijken met veel vertrouwen naar de toekomst.