FaciliteitenSportpsycholoogFlow Mentale Training

Sportpsycholoog/orthopedagoog Daniëlle van der Klein-Driesen

Flow Mentale Training
Ruim vijfentwintig jaar werk ik met kinderen en jeugdigen, ouders en coaches. Ik studeerde af aan de PABO en Pedagogische Wetenschappen (orthopedagogiek) en ben geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en docent sportpsychologie VSPN.

Vanuit mijn praktijk in Rotterdam Flow Mentale Training geef ik individuele- en team mentale begeleiding voor zowel talenten als topsporters vanuit verschillende sporten. Ik ben vaak op het sportveld, de baan of de mat te vinden. Dat doe ik samen met o.a. Geoffrey Berens Karate, TTC Hippische Sport, RTC Volleybal, RTC Tennis en RTC Turnen.

Ik wil de jeugdsport veranderen, zodat presteren en plezier hand in hand gaan.
- Daniëlle van der Klein - Driesen

GAS en REM
Ik heb de GAS en REM leerlijn ontwikkeld. Hierbij trainen talentvolle sporters tussen hun 12e en 18e jaar structureel hun mentale weerbaarheid tijdens de fysieke training. Dit doe ik bij S.B.V. Excelsior en de Intime Tennis Academy. Er hoort een boek bij: 'GAS en REM in de Sport. Mentaal Sterk Coachen'.

Sport in Perspectief
Team Flow won met Sport in Perspectief de Nationale Sportinnovator Prijs 2019. Hiermee helpen we clubs een ‘veilig en plezierig sportklimaat' te realiseren. We hebben ons gespecialiseerd in de praktische vertaalslag waarbij fysieke- en mentale training samenvalt. We doen dit door het geven van workshops, veldtrainingen, het boek ‘Als je maar wint. Sportouders in Perspectief’ en de Online Trainers Training ‘KOP IN’.

Er ontstaat verbinding in de driehoek ouders-sporter-trainers en mentale training wordt een vast onderdeel in het trainingsprogramma. Dat helpt jonge sporters met het behalen van sportieve doelen, maar zorgt er vooral voor dat zij graag blijven sporten.

Boeken Daniëlle van der Klein-Driesen.jpg

Contactgegevens
Tel: 06-55761816
E-mail: info@flowmentaletraining.nl