HET ACTUELE (TOPSPORT) NIEUWS UIT ROTTERDAM

Na het succes van aflevering 1 is het aankomende donderdag 28 mei om 09.30 uur tijd voor de tweede editie van Topsport Talk.

Dit keer gaan Peter Blangé en Jan Dirk Stouten het gesprek aan met niemand minder dan oud-bestuurder Ivo Opstelten en hoe hij gelooft in talentondersteuning in zijn stad. Vertelt Ron Louwerse, directeur van Toppartner Rotterdam The Hague Airport, over de gevolgen van COVID-19 en de nieuwe realiteit.

En we hebben nog een bijzondere gast 'op afstand'. Francesco Wessels is misschien een onbekende naam, maar hij wordt ook wel de 'coach of coaches' genoemd, de grote naam achter verschillende topprestaties. We vragen de Teamleider Prestatiemanagement bij NOC*NSF hoe hij zijn ondersteunende rol in deze tijd invult. Ook zal wethouder Sven de Langen ons wederom inspireren met zijn visie op de actuele ontwikkelingen in de sportwereld en hoe het hem vergaat in zijn voorbereiding op de triathlon.

En nog veel meer, het belooft een bijzondere uitzending te worden!

Bekijk hier op donderdag 28 mei om 09.30 uur Topsport Talk #2

Topsport Talk #1

Bekijk onderstaand de eerste uitzending van Topsport Talk terug, een dynamisch programma waarin Peter Blangé en Jan Dirk Stouten in gesprek zijn met hun gasten over de gevolgen van COVID-19 voor de Rotterdamse (top)sportsector. Alles wat jij ook wil weten en hoe we hier samen mee om kunnen gaan.

In deze uitzending:

  • Wethouder Sven de Langen; hoe werkt hij vanuit huis?
  • Manon Crijns, plaatsvervangend directeur KNGU; het NK turnen zou dit jaar in juni voor de 10e keer plaatsvinden in Ahoy maar dat gaat niet door, wat nu?!
  • En Olympische sporters Marhinde Verkerk en Jeroen Hertzberger die een jaar verder moeten kijken, Diederik Chevalier, voorzitter HC RotterdamRotterdam Ahoy en meer!

MIS GEEN UITZENDING MEER!

Altijd op de hoogte van het Rotterdamse Topsportnieuws en een bericht ontvangen voor de volgende uitzending van Topsport Talk? Meld je aan via onderstaande button.

Hou me op de hoogte!