Fris & Fruitig NetwerkontbijtSponsoractiviteitMamascreenEuromast

Fris & Fruitig Netwerkontbijt 2019

We kijken terug op een jaar vol interessante, inspirerende en sportieve netwerkontbijtjes.
 

IMG_2802.jpg

Fris & Fruitig Mamascreen

Fris & Fruitig Mamascreen
Tijdens het Fris & Fruitig Netwerkontbijt op donderdag 21 maart werden onze sponsorpartners verwelkomd door het team van Mamascreen. Met een start in de eigen cinema van Mamascreen, werden wij deze ochtend verrast! Daarna namen de gedreven professionals van Mamascreen ons mee op een tour langs audio-, colorgrading- en editsuites. 

Ook kregen wij een kijkje in de studio, waar live ervaren werd hoe een ‘green screen’ werkt! Het team van Mamascreen legde alle processen rondom het maken van video en animatie uit. Wereldwijd heeft Mamascreen al vele bedrijfsfilms, commercials en animaties geproduceerd; zij weten verhalen te vertellen door middel van het gebruik van high-end apparatuur.

Lees verder

Fris & Fruitig Euromast
Donderdagochtend 18 april ontvingen wij onze partners op grote hoogte. Zo’n 45 relaties, waarvan een aantal nieuwe gezichten, zagen de zonsopkomst vanaf de Euromast, en waren getuige van het binnenvaren van cruiseschip AIDAmar. Een prachtig plaatje vanaf 100 meter hoogte!

77d411ff-f644-48f8-b874-db91c1eecba1 (002).JPG

Met een goedgevulde maag, vele visitekaartjes rijker en een goodiebag incl. Euromast selfiestick kon men verder op deze zonnige werkdag!

Lees verder
23-05-2019 BBC bij eneco-_DSA3116.jpg

Fris & Fruitig Eneco
Donderdagochtend 13 mei opende Eneco haar deuren wagenwijd voor gasten van Rotterdam Topsport en de Business Breakfastclub Ronald Mcdonald Huis Sophia Rotterdam. 

De gastheren- en dames van Eneco namen de gasten mee in de veranderde energiewereld en de mobiliteitstransitie en verwelkomden de gasten met een culinair verzorgd ontbijt op het hoofdkantoor van Eneco.

Lees verder