SupporterWorld Trade Center Rotterdam

WTC Rotterdam

Let’s do business!

In het bruisende hart van wereldstad Rotterdam komt het (inter)nationale bedrijfsleven samen in het unieke World Trade Center Rotterdam. Oudere Rotterdammers hebben het vaak nog over ‘de Beurs’ in plaats van over het World Trade Center. Want de Koopmansbeurs ligt, letterlijk, aan de wortels van World Trade Center Rotterdam.
 
WTC Rotterdam is tegenwoordig een bruisende business hotspot waar men kan werken, ontmoeten, verbinden, eten en relaxen. Het historische gebouw met hoogwaardige kantoorruimten, flexibele werkplekken, business services, een business club, parkeergelegenheid, vergaderzalen, congres- en eventruimten, fitness, horeca en winkels maken het WTC Rotterdam een dynamische plek waar de huurders verzekerd zijn van een aansluiting op de mondiale zakenwereld.

Welcome to your new office
WTC Rotterdam beschikt over 41.000 m² kantoorruimte, verdeeld over zes verdiepingen in het monumentale gedeelte van het gebouw en 23 verdiepingen in de 90 meter hoge toren. Het WTC gebouw heeft een perfecte afwerking en een hoog serviceniveau. WTC Rotterdam is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk én beveiligd. World Trade Center Rotterdam biedt de huurder een hoge mate van flexibiliteit. Reguliere kantoorruimten zijn te huur vanaf 35 m² en kunnen naar eigen wens worden uitgebreid of ingekrompen.  

Contactgegevens

Eveline Steenbergen
Managing Director

steenbergen@wtcrotterdam.com
010 405 44 68