SupporterWorldhotel Wings

Worldhotel Wings

Welkom bij Worldhotel Wings!

Worldhotel Wings is een uniek Hotel & Conference Center, gelegen op Rotterdam The Hague Airport. Een perfecte bestemming met een fantastisch uitzicht over de luchthaven en de skyline van Rotterdam. Door de variatie aan faciliteiten is zo goed als alles mogelijk. Van vergaderen tot feesten, overnachten tot wonen, en dineren tot aan borrelen. Hieronder leest u hoe dit te realiseren is.  

Worldhotel Wings heeft 132 ruime, smaakvol ingerichte kamers & suites, verdeeld over diverse kamertypes en ingericht met de modernste faciliteiten. Binnenlandse telefoongesprekken & wifi zijn gratis en wij bieden koffie- en thee faciliteiten.De uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten bestaan uit 29 zalen en board rooms, variërend in grootte. Privé kantoren zijn voor 1 op 1 meetings beschikbaar. Overweegt u een evenement? In onze multifunctionele evenementenhal van 900 m² kunnen wij tot 750 gasten ontvangen! Wilt u eens iets anders organiseren? Wij bieden een Auditorium, Brainstorm room, Asian board room met karaoke-installatie & een Kick-off room.


Worldhotel Wings biedt een uitgebreide keuze in Wining & Dining. Onze rooftop Winebar met verwarmd terras biedt u een adembenemend uitzicht. Geniet van een heerlijk gerecht in ons à la carte restaurant, of van een versnapering in de Sportsbar, terwijl u naar een live sportevenement op 1 van de vele televisieschermen kijkt. Ook de private dining room staan ter beschikking voor meer privacy.
 

We connect to create what you imagine.
- Vanety Bijl

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?

Door ons te profileren binnen het sportieve (zakelijke) netwerk van Rotterdam Topsport, waaronder de sportbonden, vergroten wij onze zichtbaarheid en naamsbekendheid. Dit geeft ons de mogelijkheid om te laten zien wat Worldhotel Wings kan bieden. Daarnaast is de ontwikkeling van topsport in Rotterdam onmisbaar en is het voor ons als locatie een eer om hier een steentje aan bij te kunnen dragen.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?

Worldhotel Wings deelt het DNA van Rotterdam Topsport. De drive om alles uit onszelf te  halen en elke uitdaging aan te gaan stroomt door ons bloed. We say “YES”! en laten ons gemotiveerde personeel u graag verwelkomen in een pand vol dynamiek.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?

Onze deuren staan 24/7 open voor de partners van Rotterdam Topsport. Van grootschalige evenementen tot een comfortabele kamer of borrel in de Sportsbar. Alles is mogelijk en kan waargemaakt worden onder één dak. Een enthousiast team met passie voor hospitality zorgt dat u in goede handen bent. Kom het karakter van Worldhotel Wings ervaren op de luchthaven van Rotterdam.

 

Contactgegevens

Vanety Bijl
Manager Meetings & Events


vbijl@worldhotelwings.com
06 19857800