SupplierVan der Veen - event engineering

Van der Veen - event engineering

Evenemententechniek op maat

Van der Veen - event engineering is een ambitieuze en snelgroeiende specialist op het gebied van evenemententechniek. Van der Veen verzorgt elektrotechniek, licht, beeld, geluid en rigging op corporate events, beurzen, congressen en andere events. Ook verzorgen zij de levering van stroom inclusief de aanleg van de hiervoor benodigde tijdelijke infrastructuur.

Bekende evenementen waar Van der Veen levert, zijn onder andere: North Sea Jazz festival, ABN AMRO World Tennis Tournament, TEFAF, Tong Tong Fair, Masterpiece Fair te Londen. Daarnaast is Van der Veen sinds jaren huisleverancier voor prominente evenementenaccommodaties als Ahoy Rotterdam en World Forum Den Haag.

Sinds 2008 is de organisatie aangesloten bij een groep van professionele toeleveranciers, actief in de beurzen- en evenementenbranche, met vestigingen in heel West-Europa. Door die bundeling van krachten speelt Van der Veen als zelfstandig bedrijf in op de wensen van de gezamenlijke klanten in binnen- en buitenland. Mede door deze samenwerking wordt er door Van der Veen de laatste jaren steeds meer internationaal geopereerd.

Van der Veen streeft hoge kwaliteitsnormen en maximale dienstverlening na. De ca. 60 medewerkers werken constant aan het leveren van een professioneel product.

Experience march 2016

Contactgegevens

Arie Boon
Commercieel directeur

a.boon@vanderveen-ee.nl
070 - 367 97 97