SupporterVan der Valk Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk

 

 

Duurzaamheid is belangrijk voor zowel het hotel als de gasten

Hotel Ridderkerk wil een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij door mensen dichter bij elkaar te brengen. Mensen hebben behoefte aan persoonlijk contact en aandacht. Hotel Ridderkerk wil mensen ondersteunen bij het vervullen van deze behoefte door het aanbieden van faciliteiten die ontmoetingen vergemakkelijken. Hotel Ridderkerk zoekt hierbij continu naar een goede balans tussen een maximale beleving voor haar gasten en een minimale belasting voor haar omgeving en het milieu.

Het hotel beschikt over 140 ruime hotelkamers, waaronder 8 luxe Suites en 28 Executive kamers. Alle kamers zijn ruim opgezet en stijlvol ingericht. Alle faciliteiten die u mag verwachten van een viersterrenhotel zijn uiteraard aanwezig. De 28 Eexecutive kamers op de bovenste etage van het hotel  bieden nog eens extra comfort door de aanwezigheid van onder andere een wirlpool, een ruim tweepersoonsbed en koffie en thee faciliteiten. Daarnaast is het gebruik van de minibar in de Executive kamers inbegrepen.

De zalenaccommodatie van Hotel Ridderkerk bestaat uit 16 multifunctionele zalen. Van een luxe boardroom, tot een ruime plenaire zaal voor 300 personen. Alle zalen zijn voorzien van uitgebreide en moderne audiovisuele middelen. Of u nu op zoek bent naar een locatie om in privacy te kunnen vergaderen, een presentatie wilt geven voor uw belangrijkste klanten of een diner wilt organiseren in een sfeervolle ambiance: de moderne uitstraling, de uitgebreide faciliteiten, de goede bereikbaarheid en de ruime gratis parkeergelegenheid maken Hotel Ridderkerk tot een perfecte locatie aan de ring van Rotterdam.

Bij Van der Valk Hotel Ridderkerk halen Topsporters hun (sport) hart op.
- Freek van der Valk -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Het bereiken en versterken van de nationale en internationale positionering van Rotterdam als toonaangevende sportstad, waarin de sportinfrastructuur en het organiserend vermogen optimaal zijn ontwikkeld. Een missie waar Van der Valk Hotel Ridderkerk zich volledig in kan vinden.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Horeca is topsport. Topsport en horeca hebben veel gelijkenissen: veel conditie hebben, jongleren, hooghouden, toveren, gewichtheffen, enzovoort. De lat ligt altijd hoog. Een sporter is nooit klaar met trainen en wij ook niet. Verder leer je dat geduld een schone zaak is. Op sommige dagen loop je geen marathon maar een triatlon, waarbij zelfs het kleinste foutje wordt opgemerkt. Flexibel en op een evenwichtsbalk balanceer je de hele dag en avond tussen gastvrijheid, sfeer en kwaliteit. Als beloning win je de gasten voor je en ga je naar huis met een gouden medaille.
Van der Valk Hotel Ridderkerk mag vele sportteams per jaar ontvangen, hier zijn wij heel trots op.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Binnen het netwerk van Rotterdam Topsport is Van der Valk Hotel Ridderkerk u graag van dienst als het gaat om gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency.
Een grote bijeenkomst, professioneel vergaderen of uitgebreid feesten? Van der Valk Hotel Ridderkerk is de ideale locatie voor ieder evenement. De stijlvol ingerichte multifunctionele zalen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. De variatie in oppervlakte maakt de zalen geschikt voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten.
Ons sfeervolle restaurant is zeven dagen per week geopend voor een gezellige middag of avond uit, maar ook als u gewoon even snel een hapje wilt eten. De kaart bestaat uit een ruime keuze van gerechten.
Met 140 moderne kamers van verschillende types is er voor iedereen een hotelkamer. Maak het verblijf compleet met een bezoek aan ons uitgebreide ontbijtbuffet.

Contactgegevens

Freek van der Valk
General manager

F.vanderValk@ridderkerk.valk.com
0180 - 64 69 00