SupporterUnica

Unica

 

 

 

 

Kwalitatieve dienstverlening

Unica is sterk in integrale dienstverlening en heeft uitgebreide expertise op het gebied van energie, ICT, beveiliging en installatietechniek. Als grootste zelfstandig technisch dienstverlener streeft Unica naar continuïteit. Dit doet het bedrijf elke dag in de vorm van kwalitatieve dienstverlening en lange termijn-samenwerkingsverbanden. Unica in cijfers: omzet in 2016: ca. € 357 miljoen. aantal medewerkers: ca. 2.000. 14 vestigingen, 10 gespecialiseerde bedrijven, 3 regionale projectenbedrijven.

Degene die zei 'meedoen is belangrijker dan winnen', had zelf waarschijnlijk verloren.
- Marcel van Liere -

Waarom vind je het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Als grootste zelfstandige technisch dienstverlener streeft Unica naar de hoogst haalbare kwaliteit en continuïteit in comfort, communicatie, veiligheid en gezondheid. Dit doen wij in de vorm van hoogwaardige dienstverlening en lange termijn samenwerkingsverbanden. Dagelijks bedrijft Unica daarmee topsport en geloofd in de aanpak om dit in samenwerking met Rotterdam Topsport verder inhoud te kunnen gaan geven. Unica is een betrouwbare nieuwbouw- en technisch beheer partner waar op u kunt bouwen, nu en later.

Wat zijn de raakvlakken tussen Unica en de topsportwereld?
Dagelijks zijn onze medewerkers druk in de weer om een topprestatie te leveren, niet alleen op technisch vlak maar zeker ook met betrekking tot excellente klantbeleving.

Wat kan Unica betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Een betrouwbare en innovatieve (netwerk)partner als het gaat om gebouw gebonden techniek en excellente dienstverlening.

Dit is Unica

Contactgegevens

André van der Veen
Vestigingsdirecteur

avdveen@unica.nl
010 - 238 37 77

 

5 vragen aan... André van der Veen