Topsportcentrum RotterdamSupplier

Topsportcentrum Rotterdam


 

Het decor voor topsportevenementen

Het indrukwekkende decor voor grote (internationale) topsportevenementen, -wedstrijden en -trainingen. Het gebouw is volledig uitgerust voor alle topsport- en breedtesportactiviteiten in 1 Topsporthal, 2 Breedtesporthallen en een turnhal. Topsporthal 1 bevindt zich op de begane grond en kan 2.400 toeschouwers herbergen. De turnhal bevindt zich op de 2e etage en kan 900 toeschouwers herbergen. Uiteraard voldoen deze hallen aan alle kwaliteitseisen die NOC*NSF aan een categorie A-topsportaccommodatie stelt.
 
Breedtesporthal 1 bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de grote entreehal en de lift. Op de vijfde verdieping bevindt zich Breedtesporthal 2. Deze hal is speciaal ingericht voor de opleiding Sport & Bewegen van het Albeda Collega, die de hal overdag in gebruik heeft. In de weekenden en avonduren is deze ruimte beschikbaar voor verhuur.
 
Topsportcentrum Rotterdam beschikt naast de sporthallen over een dojo/danszaal en sport gerelateerde ruimten zoals kleedkamers, scheidsrechterkamers en massageruimten. Voor evenementen worden veelal de Crewkamer, Regiekamer en de Perskamer ingezet als organisatieruimte. Daarnaast is er voor de topsporters ook een strenght en conditioning ruimte.
 
Voor de wat kleinere activiteiten is Tosportcentrum Rotterdam ook prima geschikt voor borrels, vergaderingen, workshops, cursussen etc. Meetingroom Gold, Meetingroom Silver maar ook de Rebound Lounge zijn hiervoor praktisch ingericht.
 
Topsportcentrum Rotterdam heeft het ITS Keurmerk. Dit wordt nationaal gebruikt om aan te geven dat een gebouw bereikbaar, toegankelijk en bruikbaar is voor iedereen die het gebouw zelfstandig kan bereiken. Alle verdiepingen van Topsportcentrum Rotterdam zijn via de centrale lift bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er in het gebouw meerdere invalidentoiletten. En voor de deur zijn er speciale parkeerplaatsen voor minder validen beschikbaar.

Een top samenwerking tussen twee top(sport) organisaties.
- Martin Koers -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport brengt het Topsportcentrum samen met grote evenementen in de stad. Rotterdam Topsport is onze software en wij zijn in feite de hardware.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
We faciliteren sportruimtes op zowel Eredivisie, nationaal als internationaal niveau voor sporten die in een sporthal beoefend kunnen worden, zoals zaalvoetbal, basketbal, rolstoelbasketbal, volleybal etc.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
We bieden de mogelijkheid om actief te vergaderen. Dit is een mooie combinatie van zakelijke besprekingen gevolgd door bijvoorbeeld een sportclinic.

IMG_3208.JPG

Contactgegevens

Martin Koers
Directeur

m.koers@topsportcentrum.nl
010 - 497 12 02

Interview met Martin Koers