SupporterTamoil

Tamoil

Ruim tweehonderd tankstations

Fueled by Tamoil
Tamoil is meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en heeft momenteel ruim 200 tankstations. In de komende jaren wil Tamoil het aantal stations fors uitbreiden. Naast de verkoop van brandstoffen staan duurzaamheid, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda.

Vanaf 2017 rijden de auto’s  van Rotterdam Topsport op de brandstof van Tamoil. Directeur Peter Etman: ”Deze overeenkomst betekent voor Tamoil meer dan het leveren van brandstof. Zij geven hiermee Rotterdam Topsport de energie om het Nederlandse topsportklimaat in alle opzichten te verbeteren.”

Duurzaamheid en innovatie
Samen met Essent bracht Tamoil in 2016 OGO CNG, een nieuw merk groen gas, op de markt. Daarnaast biedt Tamoil het product SuperE10Plus aan. Deze benzine draagt bij aan de levensduur van motoren en zorgt voor een lagere CO2-uitstoot. Tamoil is de eerste oliemaatschappij in Nederland die groene stroom voor haar netwerk van tankstations produceert en mobiel betalen aan de pomp mogelijk maakt. Daarnaast staan het gebruik van recyclebare materialen en het beperken van energieverbruik centraal in de bedrijfsvoering van Tamoil.

Tamoil Nederland is onderdeel van de Oilinvest Groep, een Europees olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

Mobiel betalen

Contactgegevens

Peter Etman
Algemeen Directeur

petman@tamoil.com
06 - 51 66 07 51