Stadion FeyenoordSupporter

Stadion Feijenoord

Beter bekend als De Kuip

Stadion Feijenoord, beter bekend als De Kuip, is een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. Het is de thuishaven van Feyenoord, maar ook de plaats waar legendarische voetbalfinales werden gespeeld en waar grootheden als de Rolling Stones, U2 en Michael Jackson optraden. Iedere thuiswedstrijd staat een trouwe schare supporters als twaalfde man achter het elftal en is het stadion de rest van het jaar de plaats waar jaarlijks honderden grote en kleine zakelijke evenementen worden gehouden. Ook maken veel voetballiefhebbers uit binnen- en buitenland een rondleiding door het stadion, bezoeken het Feyenoord Museum, bekijken een training van het eerste elftal en komen lunchen in de brasserie de Kuip.

Als evenementenlocatie biedt De Kuip 15 verschillende zalen voor 50 tot 2.500 personen, geschikt voor congressen, beurzen, vergaderingen en feesten. Daarbij gaat inhoud perfect samen met sportieve activiteiten in en rond het stadion. Een ontvangst op de tribune of in de spelerstunnel, een workshop in de perszaal en daarna abseilen van de lichtmasten of een voetbalclinic. Het is allemaal mogelijk. Het heilige gras is in de zomermaanden beschikbaar voor diverse feestelijke en sportieve evenementen.

De sfeervolle brasserie de Kuip op de eerste etage van het Maasgebouw is de ideale plek voor een zakenlunch of voor een kop koffie na een rondleiding door het stadion of na een bezoek aan de training van het eerste elftal.

De Kuip is de grootste topsportlocatie van Rotterdam.
- Dennis van Keulen -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Stadion Feijenoord, oftewel De Kuip, is de grootste topsportlocatie van Rotterdam met Feyenoord, als de grootste topsportclub, als vaste bespeler. De connectie met topsport is overduidelijk en dus vinden wij het belangrijk om een partnership te hebben bij Rotterdam Topsport. Met Feyenoord City als stip aan de horizon en de mogelijkheid dat Feyenoord in de toekomst een omnisportvereniging zal worden maakt deze connectie alleen maar sterker.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Beide bedrijven zijn in ruime mate bezig met topsport. Topsport bedrijven en topsport faciliteren. Werken en presteren onder druk. Daarbij zetten beide organisaties zich in om Rotterdam als topsportstad op de kaart te zetten en kunnen hierin gezamenlijk optrekken. Recent is dit gebeurd rond de wedstrijden van het Nederlands Elftal in De Kuip, waarbij Rotterdam Topsport heeft gezorgd voor draagvlak binnen de Gemeente als het gaat om citydressing. Een goede samenwerking. Daarnaast is Rotterdam Topsport bij de wedstrijden van Feyenoord terug te vinden op onze Business Seats en lid van de Feyenoord Business Club.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Stadion Feijenoord werpt zich voor andere partners op als unieke topsportlocatie voor een eigen evenement. Van formele seminars en lezingen tot diners en bedrijfsfeesten. De Kuip is en blijft een inspirerende locatie om te verblijven. In de zomerperiode is zelfs het hoofdveld bij een event te betrekken en/of te gebruiken voor bijvoorbeeld een eigen sportevenement en/of voetbaltoernooi. Ruime, gratis parkeergelegenheid en uitstekende cateringfaciliteiten zullen de events verder omlijsten en tot een succes maken. 

Feyenoord Business Club 2017

Contactgegevens

Dennis van Keulen
d.van.keulen@feyenoord.nl
010 - 492 94 48
Manager Sales B2B