RURMediapartners

RUR

RUR is dé internetzender voor Rotterdammers en alle anderen die iets met Rotterdam hebben.

We maken on demand programma's voor jong en oud. Het aanbod is breed met items op het gebied van sport, cultuur, politiek, zakenleven en lifestyle. Daarnaast geven we live verslag van events, die via onze website en binnenkort de app te volgen zijn. Bezoekers kunnen een bijdrage leveren door het inzenden van hun eigen video's. RUR, de internetzender voor alle programma’s over de stad die bruist van energie: Recht uit Rotterdam!

Rotterdam Topsport en Recht uit Rotterdam horen bij elkaar, dat is eigenlijk vanzelfsprekend.
- Jan Dirk Stouten-

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Als internetzender berichten wij vanuit het hart van de stad, komen we letterlijk recht uit Rotterdam. In die stad die ons bindt speelt sport een heel belangrijke rol, evenementen als het ABN AMRO World Tennis Tournament, de marathon, en het World Port Tournament geven Rotterdam nationaal en internationaal aanzien. Daarom is de samenwerking tussen RUR en Rotterdam Topsport vanzelfsprekend.
 

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
We opereren allebei vanuit Rotterdam, waar Rotterdam Topsport sport als middel gebruikt om mensen te verbinden, doen wij dat met de content die we maken. Dat doen we op een Rotterdamse manier, met open vizier en een manier die past bij deze stad.
 

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Met onze internetzender, maar ook met ons zakelijke platform Friends In Business kunnen wij bedrijven tegen geringe investering veel zichtbaarheid en exposure geven.

Contactgegevens

Jan Dirk Stouten
Hoofdredacteur

jandirk@jandirkstouten.nl
06 42000088