SupporterRotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Wereldberoemd evenementenpaleis

In de stad van pioniers bouwt Rotterdam Ahoy, het wereldberoemde, in 1971 geopende xomplex, aan een nieuw internationaal congrescentrum, een muziekhal en een theater/auditorium. De huidige Beurs- & Evenementenhallen worden ingrijpend gemoderniseerd. De vernieuwingen maken deel uit van het plan 'Hart van Zuid, plek om te blijven’ van de gemeente Rotterdam. De komende jaren wordt het hele gebied rondom winkelcentrum Zuidplein, Theater Zuidplein en Rotterdam Ahoy opnieuw ontwikkeld voor een duurzame, vruchtbare toekomst.

Wij zijn in Rotterdam dé locatie voor grootschalige sportevenementen.
- Robin Koedood -

Waarom bent u betrokken bij Rotterdam Topsport?
Sport en Ahoy zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vele sportevenementen hebben in de afgelopen 50 jaar in Ahoy plaatsgevonden. Bij al die sportevenementen is er altijd een direct lijntje met Rotterdam Topsport.
 Ikzelf ben binnen Ahoy accountmanager van het ABN AMRO World Tennis Tournament en in die hoedanigheid is er dus ook veelvuldig contact.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Wij zijn in Rotterdam dé locatie voor grootschalige sportevenementen. Vele EK’s en WK’s hebben op de kalender van Ahoy gestaan.

Ahoy in vogelvlucht

Contactgegevens

Remco van Scheltt
Hospitality & Sales

r.vanscheltt@ahoy.nl
06 - 28 27 96 29