Toppartner

RauwCC

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Als communicatiebureau vinden we het belangrijk dat topsporters alles uit hun social media kunnen halen. We zijn al begonnen hen te ondersteunen om hun kanalen klaar te hebben voor Tokyo, maar ook daarna. Vaak willen ze namelijk wél heel graag, maar weten niet zo goed hoe. Door de sporters daarmee te helpen kunnen ze meer bereiken, in de ruimste zin van het woord. Meer invloed, meer inspiratie, meer kans op sponsoren, meer contact met fans. Zo halen ze alles uit hun sport én carrière, op een toffe en toegankelijke manier, ook na hun sportieve hoogtepunt.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport en RauwCC, het Rotterdamste communicatiebureau. Eigenlijk spreekt dit boekdelen! RauwCC is pragmatisch, houdt van keihard werken en échte communicatie. We lullen niet, maar we poetsen. We maken verhalen. Deze mentaliteit is topsporters ook niet vreemd. We zijn dan ook apetrots op deze samenwerking.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Strategieën, inhakerworkshops, premium content... We leveren altijd een eindproduct af. Iets waar de klant mee aan de slag kan. Wij bedenken samen met onze opdrachtgevers hoe zij zich kunnen onderscheiden van de rest, van strategie tot uitvoering. Met premium content, die zij zelf nooit alleen hadden kunnen maken. Maar samen met ons wél. Wat we ook verzinnen, wij kunnen het maken

Je moet willen delen om te kunnen vermenigvuldigen.
- Maarten Reijgersberg

Contactgegevens

Maarten Reijgersberg
#eindbaas

maarten@rauwcc.nl
+31621708278