PixelrunnerSupporter

Pixelrunner

Pixelrunner is dé eerste en enige outdoor printrobot ter wereld. Onze machine is in staat XXL logo’s, teksten en andere uitingen in full color te printen op gras, asfalt, steen en sneeuw - maar bijvoorbeeld ook op platte daken. Naast de op marketing en event gerichte mogelijkheden zijn er ook praktische toepassingen als tijdelijke bewegwijzering, parkeervakken, etc. mogelijk. Naast deze unieke service biedt Pixelrunner het gehele pakket van venue dressing, signing en andere complementaire services aan. Onze klanten zijn sportbonden en –organisaties, (sport)marketingbureaus, festivals en evenementen, overheid en infra, maar ook van MKB tot multinational.
 

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Als toch ietwat chauvinistische sportliefhebbers dragen we graag ons bescheiden steentje bij aan Rotterdam Topsport en daarmee tevens de sport op landelijk niveau. Maar ook zeker niet in de laatste plaats sprak de organisatie, haar toegankelijkheid en de variatie aan partners ons enorm aan.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Het is de energie, de ambitie en de Rotterdamse (winnaars)mentaliteit waar we ons in herkennen. Make it happen.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Pixelrunner verandert in de eerste plaats elke ondergrond in een uniek en uiterst interessant reclame medium - van bescheiden formaat tot XXXL. Met de snelheid en kwaliteit zullen we iedereen verbazen. Voor elke partner, hoe uiteenlopend hun business ook is, we kunnen ieder een gerichte toepassing voorleggen.
 

Pixelrunner Robot Showreel

Contactgegevens

Tom Werkhoven
Business Development & Sales - Operations

tom@pixelrunner.com
 06 - 100 39 173