NOVOTEL Rotterdam BrainparkSupporter

NOVOTEL Rotterdam Brainpark

Hotel met Rotterdams uitzicht

Vanuit het Official Topsport Hotel kunt u Rotterdam Topsport kunt zien, het ligt slechts op 5km afstand.
 
Novotel Brainpark is één van de official Rotterdam Topsport hotels. Deze vier sterren accommodatie, met directeur Thea van de Meerendonk aan het roer, is één van de 400 Novotels die wereldwijd een onderdeel vormt van de Franse ACCOR-groep. Het hotel werd in september 1990 officieel geopend en is vernoemd naar de locatie Brainpark, het grote bedrijventerrein naast Rijksweg A16, afslag 25 aan de voet van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. Het markante, witte complex bestaat uit 206 ruime kamers, 12 zalen voor vergaderingen seminars & persconferenties.

Op de begane grond, naast de lobby, zijn de bar en het restaurant gevestigd.
Tevens kunnen gasten gratis gebruik maken van de skyline fitness op de 17e etage en met mooi weer genieten op het terras.
  
Novotel Brainpark beschikt over een ruime eigen parkeerplaats waar gasten gratis mogen parkeren. De hotelkamers, met deels uitzicht over de Maas en skyline van Rotterdam zijn comfortabel en voorzien van alle gemakken. Zoals een soundbox om gemakkelijk je favoriete muziek te kunnen streamen.

Novotel Brainpark richt zich hoofdzakelijk op de zakelijke markt, maar is met het openbaar vervoer voor de deur en gratis parkeergelegenheid óók een geschikte locatie voor toeristen en sportgroepen.

Wij vinden het belangrijk om samen met Rotterdam Topsport & haar partners op te trekken om fantastische sport events naar Rotterdam te halen..
- Rutger Blom -

Waarom bent u betrokken bij Rotterdam Topsport?
Wij vinden het belangrijk om samen met Rotterdam Topsport & haar partners op te trekken om fantastische sport events naar Rotterdam te halen.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Ons motto is: It’s a lot better at Novotel. Net als topsport gaan wij tot het uiterste om het beste resultaat te behalen.
“Winning means you’re willing to go longer, work harder and give more than anyone else”.
 
Wat kan Novotel Rotterdam Brainpark voor andere partners betekenen binnen het netwerk?
 Wij spelen elkaar de bal toe zodat wij gezamenlijk succesvol kunnen zijn.
 

Hotel Novotel Rotterdam Brainpark

Contactgegevens

Rutger Blom
General Manager   


rutger.blom@accor.nl
010 - 253 25 32

5 vragen aan Rutger Blom