SupporterNirint Shipping

Nirint Shipping

Een moderne, multifunctionele vloot

Nirint Shipping werd opgericht in 1992. Regelmatige, multifunctionele scheepvaart-mogelijkheden uit het Caribisch gebied op het Europese continent waren destijds schaars en verre van betrouwbaa. Nirint Shipping vulde die kloof en is sindsdien geleidelijk uitgebreid tot een huidige vloot van moderne multifunctionele schepen met aanzienlijke containercapaciteit.

Nirint gelooft dat de combinatie van (top)sport, vitaliteit en ‘business’ garant staan voor zowel zakelijk als persoonlijk succes.
- Hennie Huigen -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Nirint gelooft dat de combinatie van (top)sport, vitaliteit en ‘business’ garant staan voor succes.
Rotterdam Topsport zet zich hiervoor in en stimuleert deze mix d.m.v. hun sport programma’s/evenementen en promotie van “sport en gezondheid”. Door onszelf hieraan te verbinden onderschrijven wij dat de passie en het doorzettingsvermogen, wat belangrijke ingrediënten zijn voor succesvol ‘sport bedrijven', ook in onze dagelijkse werkzaamheden belangrijke factoren zijn. Daarbuiten steunt Nirint de stad Rotterdam als zijnde topsportstad waarin Rotterdam Topsport ook een cruciale rol speelt.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Het raakvlak van Nirint en de topsportwereld bevindt zich voornamelijk in het steunen en begeleiden van jeugdig talent. Nirint gelooft dat de jeugd de toekomst heeft en vindt het daarom belangrijk om jonge, opkomende en talentvolle sporters te helpen bij het realiseren van hun dromen. Ook kinderen in landen waar niet alles zo goed geregeld is als bij ons, willen wij een kans geven om een succesvol ‘sportleven’ te leiden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:
Voetbal: leveren van materiaal en verzorgen van  jaarlijkse voetbal clinics in Cuba in samenwerking met Feyenoord Soccer Academy
Voetbal: sponsoring van de Feyenoord jeugd Academy.
Honkbal: leveren van materiaal en verzorgen van honkbal/voetbal-clinics in Aruba, Curacao.
Honkbal: hoofdsponsorschap van de Stichting Unicorns.
Tennis: sponsoring van Aranxta Rus en de Cubaanse Tennis federatie.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Nirint biedt een 2-wekelijkse lijndienst aan vanaf Rotterdam en Bilbao direct naar de Antillen, Cuba en Canada. Daarnaast bieden wij een semi-lijndienst vanaf China naar het Caribische gebied. Dit doen wij met 5 multi-purpose schepen welke de mogelijkheid hebben om zowel containers als stukgoed als rollend materiaal te verschepen. Door middel van in-house expeditie activiteiten hebben wij ook de mogelijkheid om het voor-en natransport, douaneformaliteiten en diverse andere werkzaamheden uit handen te nemen. 

Contactgegevens

Hennie Huigen
Directeur

huigen@nirint.com
010 -  224 91 11