monalyseSupporter

Monalyse

Monalyse is al meer dan 15 jaar expert op het gebied van pr- en media monitoring. Met 80 klanten en partners hebben wij een klantenbestand opgebouwd waar wij enorm trots op zijn. Op dagelijkse basis staan wij klaar voor ieder van deze klanten; voornamelijk woordvoerders, communicatie managers en brand managers uit verschillende branches. Of het nu om media monitoring gaat, het analyseren van media of het uitsturen van een geautomatiseerde of handmatige nieuwsbrief, wij helpen onze klanten verder. Dit doen wij niet alleen voor de klant maar ook samen mét de klant. Met onze gespecialiseerde media analisten is geen enkel pr- en communicatievraagstuk ons te moeilijk.
 

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.
- Amber van Mook -


Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Wij vinden het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport omdat, wij geloven dat wij Rotterdam Topsport goed kunnen ondersteunen op communicatievlak. Verder vinden wij dat Rotterdam Topsport mooie initiatieven opzet voor de stad Rotterdam en als Rotterdams bedrijf werken wij hier dan ook graag aan mee. Verder spreekt ons het grote netwerk van Rotterdam Topsport ook erg aan.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Om te beginnen zijn zowel Rotterdam Topsport als Monalyse rasechte Rotterdamse bedrijven. Beiden willen Rotterdam op de kaart zetten; Rotterdam Topsport door Topsport programma’s op te zetten en Monalyse door bedrijven als Rotterdam Topsport een zo gepast mogelijke communicatieoplossing te bieden. Dit doen wij veelal voor andere Rotterdamse bedrijven maar ook buiten deze mooie stad hebben wij vele tevreden klanten. Samenwerken met veel verschillende partijen zit bij zowel Monalyse als Rotterdam Topsport dus in de kern verweven. Verder vinden wij als Monalyse het niet onbelangrijk om te winnen; geen woorden maar daden.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Wij als Monalyse streven ernaar om iedere klant te voorzien van de beste data gedreven pr- en communicatie oplossing. Als bedrijf wil je natuurlijk weten wat er over jou wordt gezegd in de media; wat is het sentiment van deze berichten? En hoe deel ik dit met mijn collega’s? Door middel van media monitoring, media analyses en geautomatiseerde of handmatige nieuwsbrieven aan te bieden, geven wij antwoord op deze vragen. Wat ons onderscheid van onze concurrenten is dat wij een persoonlijke aanpak nastreven. Wij werken niet alleen voor de klant maar ook mét de klant samen. Door de handen ineen te slaan geloven wij dat wij met onze experts op media analyse gebied het beste resultaat kunnen behalen voor onze klanten.
 

Contactgegevens

Amber van Mook
Customer Success & Marketing Manager

amber.van.mook@monalyse.com
03 - 36 46 39 96