MediaCenter RotterdamSupplier

MediaCenter Rotterdam

Haal meer resultaat uit je communicatie

Geen bedrijf wil een brochure om een brochure te hebben en niemand wil een website om de eenvoudige reden dat hij dan een website heeft. Nee, bedrijven hebben een boodschap en die willen ze communiceren. Bij voorkeur gaat die communicatie direct naar de doelgroep met zo weinig mogelijk waste.

Mediacenter realiseert die communicatieproducties! Of het nu gaat om een brochure, gepersonaliseerd drukwerk, warehousing, websites, social media-campagnes, emailmarketing of ContactDrivenContent, we make it happen. Dankzij hun jarenlange ervaring en pioniersfunctie gaan zij verder dan alleen het realiseren van communicatieproducties. Ze zetten lijnen uit, adviseren, organiseren en regisseren. Dit doen ze met maar één doel voor ogen; het realiseren van uw communicatiedoelstellingen. Want alleen dan stappen er aan het eind van het spel twee winnaars van het veld.

Ondernemen is topsport en net als bij een teamsport doen we dit met z’n allen.
- Steven Yntema -

Waarom bent u betrokken bij Rotterdam Topsport?
Net als bij Rotterdam Topsport zit de Make It Happen-mentaliteit in ons DNA. In ons geval zelfs vrij letterlijk want dagelijks realiseren wij de mooiste on- en offline communicatieproducties voor onze relaties. Het is een bewuste keus om onze bijdrage in het Rotterdamse te leveren. Dat doen we op het gebied van sport, maar ook op cultureel vlak. Waar mogelijk brengen we de werelden samen.
 
Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Ondernemen is topsport; je bent continu bezig met het zoeken naar verbeterpunten en je gaat voor het hoogst haalbare resultaat. Net al bij een teamsport doen we dit met z’n allen. We houden elkaar scherp en alert alleen zo hou je het eremetaal in handen.
 
Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Make It Happen is niet zomaar een pay-off die de gemeente Rotterdam en haar Rotterdamse Partners hanteren. Iedere dag geven Rotterdammers hun eigen invulling aan Make It Happen. Wij doen dit door onze relaties meer resultaat uit hun communicatie te laten genereren. Dagelijks maken wij de mooiste on- en offline communicatieproducties. Alle experts zitten bij ons onder één dak. Waardoor onze relaties verzekerd zijn van het beste advies, passend bij hun boodschap. Dit zouden we de partners binnen het netwerk ook graag zelf laten ervaren. 

MediaCenter Rotterdam

Contactgegevens

Steven Yntema
Directeur

syntema@mediacenterrotterdam.nl
06 - 5571 4985

5 vragen aan... Edwin Wolffers