SupporterMatrix Fitness

Matrix Fitness

 

 

Toonaangevend fitnessmerk

Matrix is wereldwijd een van de meest toonaangevende - en snelst groeiende - commerciĆ«le fitnessmerken. Ze zijn snel gegroeid, maar dat was geen toeval. De cultuur van Matrix fitness draait om innoverend denken, verwelkomen van nieuwe ideeĆ«n en creativiteit bij het aangaan van uitdagingen. Het resultaat is dat de standaarden voor design opnieuw zijn bepaald en dit tot een voorbeeld voor anderen hebben gemaakt. Door als geen ander te luisteren naar de behoeften van klanten hebben zij nieuw leven geblazen in een sector waar jarenlang dezelfde producten werden gebruikt.

Wij zijn oprecht trots op onze samenwerking.
- Bastiaan Pieroelie -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Matrix fitness is sinds ruim 40 jaar toonaangevend leverancier van Fitness toestellen voor een grote diversiteit aan doelgroepen, waaronder fitness clubs, fysiotherapeuten, overheid, bedrijven, hotels en topsport accommodaties. In al deze segmenten werken we samen met partijen zodat we onze klanten een nog duidelijker toegevoegde waarde kunnen bieden. In het topsport segment is Rotterdam Topsport vanwege haar visie en de aangesloten partners een zeer gewaardeerde partner voor Matrix Fitness. Wij zijn oprecht trots op onze samenwerking en zijn voornemens om sterke, kwalitatieve events neer te zetten voor en met Rotterdam Topsport en haar partners, te starten met het netwerk ontbijt dat we eind november organiseren.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
De raakvlakken tussen beide bedrijven zijn overduidelijk. Rotterdam Topsport werkt hard om Rotterdam als topsportstad te profileren en daarnaast het Nederlandse topsportklimaat op lokaal en (inter)nationaal niveau te promoten en te verbeteren. Daar dragen we graag ons steentje aan bij. 

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Matrix fitness heeft een netwerk van interessante partners en partijen om zich heen verzameld die in onze ogen een meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten, ook op sociaal maatschappelijk vlak. Denk hierbij aan mensen als Ard Schenk, Jac Orie, Rico Verhoeven, Jorden Bres, Henk Grol en Arnold Vanderlyde. Hierdoor zijn wij een interessante sparringpartner om nieuwe richtingen te bepalen en nieuwe markten te ontwikkelen. Dat kan in samenwerking met de bij Rotterdam Topsport aangesloten bedrijven of puur ter inspiratie. Daarnaast hebben we een duidelijke visie op de rol van vitaliteit in bedrijven; we zijn ervan overtuigd dat medewerkers die fit zijn en energie hebben zorgen voor een gezonde en energieke organisatie waar mensen met plezier werken. We nodigen de partners binnen het netwerk van Topsport Rotterdam van harte uit daarover met ons in gesprek te gaan!

De wereld van Matrix Fitness

Contactgegevens

Anne-Marie Kuiper
Marketing director

annemarie.kuiper@matrixfitness.nl
030 - 244 54 35