Luxor TheaterSupplier

Luxor Theater Rotterdam

Voor de beste theaterbeleving

Met twee unieke theaterzalen – het 105 jaar oude Luxor en sinds 21 jaar het nieuwe Luxor – is het Luxor Theater een van de grootste theaters van Nederland. We zijn niet alleen toonaangevend op het gebied van cabaret, musicals en (internationale) theaterconcerten, maar bieden ook een breed georiënteerde stadsprogrammering waarmee we lokale artiesten in de spotlight zetten en een opstap bieden voor (beginnende) theatermakers. Met Café Dox, onze nieuwe huiskamer op de Kop van Zuid, brengen we Luxor dichter bij de stad en de stad dichter bij Luxor.

Contactgegevens

Renate Gommers
Sponsoring

renate@luxortheater.nl
010 - 496 01 50

Waarom is uw bedrijf betrokken bij Rotterdam Topsport?
Een partnership met Rotterdam Topsport is een mooie bijdrage aan de ambitieuze plannen van Luxor voor Rotterdam. Luxor is in ontwikkeling om niet alleen voor belevenis, maar juist van betekenis voor de stad zijn. We gaan daarmee verder dan het aanbieden van voorstellingen, Luxor opent de deuren voor elke Rotterdammer. De sportevenementen en zakelijke bijeenkomsten via Rotterdam Topsport zijn dus enorm welkom in onze theaters. De passie en emotie die horen bij de wereldprestaties die geleverd worden bij topsport én cultuur is een prachtige overeenkomst tussen ons en zorgt voor verbinding in de stad.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Ziet u uw personeel al als sterren over de rode loper gaan voor het jaarlijkse feest? Uw cijfers als magische onthullingen gepresenteerd worden op het toneel? Uw congres of bijeenkomst ‘Live vanuit Luxor’? In de magie van theater is alles mogelijk in Luxor. Met twee unieke locaties in het bruisende Rotterdam ontvangen wij u graag voor uw event. U en uw gasten staan in de spotlights en wij zorgen voor een soepele organisatie achter de schermen.