SupporterLoogman

Loogman

Kwaliteit en service

Loogman Carwash staat bekend om kwaliteit en service op het gebied van autowassen, binnenreinigen, doe-het-zelf wasboxen, gratis stofzuigen en natuurlijk het resultaat: een schone en glanzende auto! Met het nr.1 wasprogramma krijgen auto’s het best mogelijke wasprogramma met meer dan 6 was- en lakbehandelingen in één wasbeurt en met een topresultaat in Showroom Quality. Loogman Carwash heeft 8 vestigingen: Aalsmeer, Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Lelystad, Nieuw Vennep en Rotterdam en Utrecht.

Door toe te treden als businessclublid van Rotterdam Topsport hoopt Loogman Carwash samen tot mooie initiatieven te komen en elkaar te kunnen inspireren. Brian Yzebaart, vestigingsmanager van de wasstraat in Rotterdam: “We dragen sport een warm hart toe en zien als organisatie veel overeenkomsten met topsport: het beste uit jezelf, je team én de organisatie halen. Dat zorgt ervoor dat je uitblinkt in wat je doet. Met onze bijdrage hopen we talentvolle sporters te ondersteunen hun topsport-ambities waar te maken.”

Wij vertrouwen op onze eigen kracht. Wij leiden onze medewerkers allemaal zelf op.
- Brian IJzebaart -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport is een grote organisatie, die veel bedrijven aan zich gebonden heeft. Voor ons een mooie stap om iedereen te ontmoeten en de bekendheid in Rotterdam te vergroten. Hierdoor kunnen wij ook deel gaan uitmaken in de zakelijke markt.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport staat voor de groei van sporters en de zakelijke markt. Wij bij Loogman hebben dit misschien minder met sporters, maar wel met onze eigen medewerkers. Wij leiden onze medewerkers allemaal zelf op. Vanuit medewerker naar assistent teamleider, teamleider, vestigingsmanager, regiomanager. Alle leidinggevenden zijn onderaan begonnen en weten dus precies wat er in de praktijk gebeurd. Voor ons nu de taak om nog te gaan groeien op de zakelijke markt, waarbij wij denken een mooie stap te kunnen zetten met de samenwerking met Rotterdam Topsport

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Wij zorgen er in ieder geval voor dat alle partners van Rotterdam Topsport altijd in een schone auto kunnen rijden door de golden waspas. Door deze waspassen hopen wij nieuwe ambassadeurs er bij te krijgen om onze zakelijke markt te vergroten. Dus wat kunnen wij betekenen? Het totale pakket voor de verzorging van de auto's.

Wasfoto Loogman.jpg

Contactgegevens

Brian IJzebaart

bijzebaart@loogman.nl
06 - 31 96 03 08