LenggSupplier

LENGG

Mensen en bedrijven integraal begeleiden is de beste ondersteuning voor gezonder leven, langer werken en een lagere schadelast.

  • Preventie
  • Arbo
  • Revalidatie
  • Inzetbaarheid
Dat zijn de terreinen waarop LENGG zich begeeft. Waar deze terreinen elkaar overlappen, zijn we uniek. We bieden werkgevers de meeste toegevoegde waarde als we vraagstukken over gezondheid, schadelast en inzetbaarheid geïntegreerd aanpakken. We hebben impact op patiënten, cliënten, werkgevers en alle belanghebbenden. We doorbreken traditionele denkbeelden bij complexe en samengestelde klachten.
 
We zetten aan tot een nieuwe benadering van zorg, die betere resultaten laat zien; korter verzuim, lagere kosten en vooral een betere inzetbaarheid van mensen. Ons team bestaat uit 80 professionals. We werken vanuit 3 locaties (Dordrecht, Rotterdam en Zoetermeer). We meten en weten, onze aanpak loont altijd. Weerbaarheid. Onderaan de streep is dat het resultaat van ons werk.
 
Samen maken we het verschil.
- Roel Swijnenburg -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
LENGG is een dienstverlenende organisatie met een Rotterdamse mentaliteit. Met een vestiging in Rotterdam Zuid, Dordrecht en Zoetermeer is het ontzettend mooi om bij te kunnen dragen aan de projecten en goals van Rotterdam Topsport. Tegelijkertijd biedt het ons de kans om een mooi netwerk op te bouwen in het bedrijfsleven van Rotterdam en omgeving, met mensen die net als wij een passie voor de sport en de stad delen. Wij zijn ervan overtuigd dat sport mensen verbindt en bijzondere gesprekken kan opleveren. Dit maakt Rotterdam Topsport de perfecte partner voor ons!  

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
De filosofie van Rotterdam Topsport sluit naadloos aan op die van de LENGG; Het DNA van topsporters stroomt door onze aderen en dit voel je in heel de organisatie. We denken net als topsporters in kansen en we gaan vol voor onze doelen. We zijn gemotiveerd om het beste uit het bedrijf, onze mensen en onze cliënten te halen.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
LENGG kan netwerkpartners helpen door een belangrijke rol te spelen bij vraagstukken op het gebied van preventie, arbo, revalidatie en inzetbaarheid. We zetten uw mensen weer in hun kracht door het doorbreken van traditionele denkbeelden, met onze jarenlange ervaring, de modernste kennis en enthousiaste behandelaars. Bij onze arboklanten daalt het verzuimpercentage ten opzichte van de start gemiddeld van 6,9% naar 3,1%. Dit mag u ook van ons verwachten. De voordelen? De werkdruk daalt, de productiviteit stijgt en u bespaart veel tijd en kosten.

Contactgegevens

Nathalie Kik    
Commercieel medewerker binnendienst

n.kik@lengg.nl
078-3031233