SupplierKeiretsu europe

Keiretsu Europe

Keiretsu Europe staat voor creativiteit!

Oog voor vorm, detail en inhoud voor doelstellingen. Een vertaling van de merkenwereld van een bedrijf naar creatieve en innovatieve oplossingen ten aanzien van relatiegeschenken en premiums.

Keiretsu Europe zorgt voor relatiegeschenken die de kwaliteit van het merk verhoogd en waarbij de communicatie- en marketingboodschap op heldere wijze wordt overgebracht.

Wereldwijde scope: Afhankelijk van de doelstellingen, levertijd en budget kijkt Keiretsu Europe gericht naar relatiegeschenken en premiums inkopen en produceren. Door de wereldwijde scope van Keiretsu Europe en de intense zorg van de teams in Nederland en het Verre Oosten staan zij garant voor kwalitatieve maatwerk producten geproduceerd volgens Europese richtlijnen.

Inspirerend kantoor in Rotterdam Het hoofdkantoor van Keiretsu-Europe staat in Rotterdam op een prachtige zichtlocatie aan de A13 tegenover vliegveld Rotterdam The Hague Airport. Het loft kantoor is opgetrokken uit schoon beton en glas en straalt een robuuste creativiteit uit. Een open inspirerend kantoor zonder hokjes, waar ze in een relaxte, no nonsense cultuur mooie dingen maken.

Contactgegevens

Thierry Wolterbeek
Commercieƫl accountmanager

Thierry@keiretsu-europe.nl
010 - 208 08 08