SupporterJMT

JMT

De beurs- en eventbranche is Topsport!

JMT Rental Furniture and Floor Coverings is de nr. 1 Europese speler in meubelverhuur en de verhuur en verkoop van vloerbedekkingen. Of het nou gaat om beurzen, congressen, tentoonstellingen of grote (sport) events, zij delen de passie van hun klant, het creëren van de perfecte ambiance om de boodschap optimaal over de bühne te brengen.
 
Wanneer u op zoek bent naar  up-to-date en kwalitatief hoogstaand meubilair en vloerbedekking, dan is dat via JMT Rental Furniture and Floor Coverings snel en professioneel geregeld.
 
Tevens bieden zij een ongeëvenaard serviceniveau: 365 dagen per jaar 24/7 bereikbaar, het Europese netwerk met 14 vestigingen in 8 Europese landen zorgt voor maximale logistieke efficiëntie én JMT zet graag die extra stap. U kunt vertrouwen op een professioneel team dat een vlekkeloze service verleent ‘no questions asked’. De combinatie van kennis en professionalisme staat garant voor uw succes.
 
Het verhuren van meubilair en tapijt voor tijdelijke evenementen is topsport. Topsport die JMT al meer dan 30 jaar bedrijft. Al jarenlang zijn ze huisleverancier van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy,  partner van de UEFA, richten ze het Holland Heineken House in bij de Olympische Spelen en waren bij de start van de Tour de France in Nederland. Zo zijn er nog tal van sportevenementen waar JMT haar partnership laat zien.
 
JMT Rental Furniture and Floor Coverings is als lid van de businessclub al sinds 2009 partner van Rotterdam Topsport in de breedste zin van het woord.

Make it happen is ook wat voor ons geldt als facilitair dienstverlener.
- Jean-Pierre Brouwers -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
JMT draagt zowel Rotterdam Topsport als de stad Rotterdam een warm hart toe.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Meubelverhuur in de branche waarin wij opereren is topsport, keihard werken, steeds op een andere locatie en soms op de vreemdste tijdstippen. To ‘Make it happen’, dat is het raakvlak met Rotterdam Topsport: Make it happen is ook wat voor ons geldt als facilitair dienstverlener.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
Daar kan ik kort en bondig over zijn, JMT kleed het voor u aan.

Contactgegevens

Jean-Pierre Brouwers
Directeur

jean-pierrebrouwers@jmt.nl
0167 - 52 39 25