mediapartnerJCDecaux

JCDecaux

JCDecaux is wereldwijd marktleider in Buitenreclame, transportreclame en stadsmeubilair. De Buitenreclame-exploitant biedt adverteerders de kans doelgroepen effectief te bereiken en ondersteunt tegelijkertijd steden de leefbaarheid van het publieke domein te vergroten met goed onderhouden en kwalitatief hoogwaardig stadsmeubilair. 
Ook in Rotterdam is JCDecaux dé partij voor adverteerders die hun doelgroep stadsbreed willen aanspreken. Het bedrijf beschikt over diverse exclusieve Buitenreclame-contracten en biedt adverteerders met Abri´s, vrijstaande (digitale) panelen, trams en bussen zichtbaarheid in drukke winkelstraten, bij populaire pleinen en langs verkeersaders en belangrijke doorgaande wegen. Denk onder meer aan de tramhaltes op Centraal Station, de digitale vrijstaande panelen rondom de Koopgoot of de talloze analoge reclamepanelen op onder andere de Lijnbaan, de drukke Maasboulevard of de metrostations in en rond de stad.
Buitenreclame is overal. Om de hoek, bij de bushalte, vlak voordat u de supermarkt inloopt en ook op elk kruispunt treft u affiches. Het medium staat altijd, 24/7 aan en is daarom onvermijdelijk. Het is dan ook bij uitstek het medium waarmee u in korte tijd, grote groepen mensen bereikt.

Van een grote Buitenreclamecampagne van vele honderden affiches van 2 vierkante meter tot subtiele selectieve zichtbaarheid rondom uw eigen vestigingen: voor zichtbaarheid op drukke toplocaties in de Maasstad is JCDecaux de aangewezen partij.
Onze Accountmanagers lichten u graag vrijblijvend toe hoe Buitenreclame een bijdrage kan leveren aan het verwezenlijken van uw doelstellingen en wat het potentiele bereik is van de diverse mogelijkheden.

Rotterdam Topsport en JCDecaux hebben dan ook een gemeenschappelijk doel: de stad aantrekkelijker maken voor inwoners en bezoekers. .
- Isabelle Smit -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Allereerst onderschrijft JCDecaux de doelstellingen van Rotterdam Topsport. Wij bieden met onze Buitenreclame-objecten graag een platform in de publieke leefruimte om daar een bijdrage aan te leveren. Daarnaast biedt Rotterdam Topsport de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkwaardige, vooraanstaande partijen uit diverse branches. Door continu bedrijfsnetwerken te vergroten, ontstaan nieuwe samenwerkingen én nieuwe kansen, voor zowel de betrokken partijen als de stad Rotterdam.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport levert met goed georganiseerde evenementen en door Rotterdamse topsportprestaties te stimuleren bij aan een positief gevoel over de stad Rotterdam. JCDecaux draagt met goed onderhouden en kwalitatief hoogwaardig stadsmeubilair bij aan de leefbaarheid van de stad; een prettige publieke leefruimte stimuleert datzelfde positieve gevoel over Rotterdam.
Rotterdam Topsport en JCDecaux hebben dan ook een gemeenschappelijk doel: de stad aantrekkelijker maken voor inwoners en bezoekers.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
JCDecaux biedt met uiteenlopende Buitenreclame-objecten door de gehele stad Rotterdam een uniek platform in de publieke leefruimte waarop bedrijven en instanties op een bewezen effectieve wijze  inwoners en bezoekers kunnen bereiken. Met zichtbaarheid op de juiste locaties kan JCDecaux partners van Rotterdam Topsport ondersteunen hun doelstellingen te bereiken en onder meer hun naamsbekendheid te vergroten.
 

Content campagnes

Contactgegevens

Isabelle Smit
Account Manager

isabelle.smit@jcdecaux.com
06 506 47 311