SupplierJanssen-Fritsen

Janssen-Fritsen

Al meer dan 70 jaar sterk in beweging

Janssen-Fritsen heeft al meer dan 70 jaar gevoel voor professionele sport- en speeltoestellen. Maar ook het inrichten van een accommodatie - of het nu om een sporthal, turnhal, gymzaal of speellokaal gaat - is helemaal ons ding. Logisch. Want wij begrijpen de kracht van sport en plezier. Wij geloven in de bewegende mens. Want bewegen is een serieuze zaak. Sterker, het is onze sport.

Begonnen als oer-Hollands familiebedrijf. Maar inmiddels met een wereldwijde blik. Van internationale topsportevenementen tot de Olympische Spelen: Wij raken mensen met onze excellente kennis en gegarandeerde kwaliteit. Zo maken wij al jarenlang het verschil. We faciliteren de spelende en bewegende mens. Want sport en spel houdt je fit, geeft je energie en brengt je plezier. Van jong tot oud en op alle niveaus. Wij dagen iedereen uit. Om te groeien. Om te leren. Om te genieten. Te beleven. En natuurlijk: om te winnen.

Met onze slimheid en deskundigheid verstaan wij de kunst van optimaal spelen en bewegen. Dat doen we met grensverleggende kennis. En altijd gegarandeerde kwaliteit. Onze eigen productontwikkeling is continue bezig met het perfectioneren van onze toestellen. Hier kun je op bouwen. Als talent. Als accommodatie. Als vakleerkracht. Als ondernemer.

Janssen-Fritsen is een topsporter van wereldklasse. Onze prestaties spreken eigenlijk voor zich. Van de meest internationale hoogtepunten tot het Olympische goud. Onze producten geven glans aan alle talenten en alle topsporters.

Klasse. Perfectie. Succes. En goud. Onze Olympische prestaties en ervaringen spreken natuurlijk boekdelen. Dat schreeuwen we niet van de daken. Maar het zegt alles over onze kennis, kunde en innovaties. Zo bereik je het ultieme verschil..
- Joost Ammerlaan -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?

Wij hanteren dezelfde missie in zowel topsport als breedtesport in Rotterdam maar ook daarbuiten. Tevens wil Janssen-Fritsen sociaal betrokken zijn in Sportstad 1 van Nederland. En natuurlijk vanwege de jarenlange relatie tussen Rotterdam Topsport en Janssen-Fritsen

Wat zijn de raakvlakken tussen Janssen-Fritsen en Rotterdam Topsport?

Dat zijn er drie: Focus op Topsport, Sport in Rotterdam en het nieuwe Nationaal Training Centrum Turnen. 

Wat kan Janssen-Fritsen betekenen voor andere partners binnen het netwerk?

Wij kunnen uw sparringpartner zijn, kunnen adviseren en diensten verlenen en mogelijk uw businesspartner worden.
 

Contactgegevens

Joost Ammerlaan
Accountmanager

j.ammerlaan@janssen-fritsen.nl
06 - 10 164 972