SupplierJ.P. Transport

J.P. transport B.V.

JP transport B.V. Rotterdam is een full service transportbedrijf met de nadruk op service. We rijden uw zending(en) rechtstreeks en middels eigen wagens en personeel. We zijn een familiebedrijf van middelkleine omvang. Mede door onze omvang kunnen (en zijn) we zeer betrokken zijn bij de transporten van onze opdrachtgevers. We begrijpen heel goed hoe belangrijk deze voor hen zijn!

U kunt bij ons terecht voor al uw (spoed) zendingen. Zowel Nationaal en Internationaal. Ook buiten reguliere kantoortijden en in de weekenden is dat mogelijk.   

Enkele kernbegrippen van J.P. transport B.V.

  • In 1983 opgericht
  • Snel, accuraat, betrouwbaar en discreet
  • Altijd bereikbaar
  • Al onze wagens zijn voorzien van een volgsysteem
  • NIWO 9628 transportvergunning
  • Chauffeurs zijn in bezit van ACN, VOG en medewerker luchtvracht certificaat.
Uw vervoerder, van envelop tot 10 ton! Nationaal en Internationaal.
- Ken Ville -

Waarom bent u betrokken bij Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport en JP transport B.V. zijn al jaren aan elkaar verbonden. Deze samenwerking gaat al richting de 20 jaar. Rotterdam Topsport schakelt ons in als transporten nodig zijn. Dit kan gaan om postpakketten, maar ook om materialen voor evenementen. De hospitality bij topsportevenementen gebruiken wij regelmatig om onze klanten uit te nodigen.  

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Wij hebben zelf veel affiniteit met sport en, als Rotterdams bedrijf, zeker met sport in Rotterdam. Wij vinden het dan ook belangrijk om via Rotterdam Topsport de sport in de stad te ondersteunen.

Wat kan JP transport B.V. voor andere partners betekenen binnen het netwerk?
JP transport B.V. is in 1983 begonnen als koeriersbedrijf. We hebben ons van hieruit ontwikkeld tot een full service transportbedrijf, met de nadruk op service. Dit betekent dat we eigenlijk alles vervoeren: van een envelop tot dozen, pallets, machines en scheepsvoorraden aan toe. Met onze grootste wagen kunnen we tot 11.000 kilo vervoeren. Naast het reguliere koerierswerk doen we ook spoedopdrachten, distributiewerk, internationale zendingen, beurzen en lucht- en zeevracht. Hierbij is tijdelijke opslag ook mogelijk.

Contactgegevens

Ken Ville

info@jptransport.nl
010 - 462 20 06 
06 - 24 65 22 92 

5 vragen aan... Ken Ville