SupplierJ.P. Transport

J.P. Transport

JP koeriersdienst is al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor uw (spoed)zendingen. Van een envelop tot 11 ton. Zowel in Nederland als in geheel Europa. Voor elke logistieke vraag hebben zij een oplossing. JP Koeriersdienst beschikt over eigen bestelwagens, bakwagens en vrachtwagens. Deze worden bemand door eigen chauffeurs welke allen in vaste dienst zijn.

JP Koeriers is een familiebedrijf met inmiddels de 2de generatie op de planning.

Enkele kernbegrippen van JP Koeriers

  • Snel en accuraat
  • Betrouwbaar en discreet
  • Loyaal
Logistiek inzetbaar voor al uw spoedverzendingen.
- Loek Ville -

Waarom bent u betrokken bij Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport en JP Koeriersdienst zijn al jaren aan elkaar verbonden. Deze samenwerking gaat al richting de 20 jaar. Rotterdam Topsport schakelt ons in als vervoerdiensten nodig zijn. Dit kan gaan om postpakketten, maar ook om materialen voor evenementen. De hospitality bij topsportevenementen gebruiken wij regelmatig om onze klanten uit te nodigen.  

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
Wij hebben zelf veel affiniteit met sport en, als Rotterdams bedrijf, zeker met sport in Rotterdam. Wij vinden het dan ook belangrijk om via Rotterdam Topsport de sport in de stad te ondersteunen.

Wat kan JP Koeriersdienst voor andere partners betekenen binnen het netwerk?
JP Koeriersdienst is in 1983 begonnen als koeriersbedrijf. We hebben ons van hieruit ontwikkeld tot een full service transportbedrijf, met de nadruk op service. Dit betekent dat we eigenlijk alles vervoeren: van een envelop tot dozen, pallets, machines en scheepsvoorraden aan toe. Met onze grootste wagen kunnen we tot 11.000 kilo vervoeren. Naast het reguliere koerierswerk doen we ook spoedopdrachten, distributiewerk, internationale zendingen, beurzen en lucht- en zeevracht. Hierbij is tijdelijke opslag ook mogelijk.

Contactgegevens

Loek Ville
Directeur

info@jpkoeriersdienst.nl
010 - 462 20 06
 

5 vragen aan... Ken Ville