SupporterHotel New York

Hotel New York

Dé ontmoetingsplek voor Rotterdammers en toeristen

Hotel New York heeft 72 bijzondere hotelkamers. De kamers zijn ruim en hoog en zijn voorzien van een badkamer met toilet, douche en/of bad. Sommige kamers zijn extra speciaal: bijvoorbeeld de torentjes, de ruime Dakterraskamer en de nostalgische voormalige directievertrekken. Het uitzicht vanuit deze kamers is spectaculair en de grootte, inrichting en bijzondere sfeer zorgen ervoor dat een nachtje slapen een echte belevenis is.
 
Café-restaurant
Op de begane grond is een groot café-restaurant met 400 zitplaatsen. Hier kan men à la carte, uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat eten. Een ware ontmoetingsplaats voor Rotterdammers en reizigers, met rondom uitzicht op de rivier met de stad aan de overkant.
 
NY Basement
In het souterrain van Hotel New York is NY Basement gevestigd. NY Basement is kleiner, intiemer & exclusiever dan hete restaurant op de begane grond. Hotel New York is met NY Basement letterlijk en figuurlijk ‘Back to the Base’ gegaan met een sfeer die gekenmerkt kan worden door de jaren ’20/’30 in het New York van de vorige eeuw. De menukaart van NY Basement bestaat uit klassieke gerechten van de houtskoolgrill, verrassingsmenu’s van de chef en verschillende kleinere gerechten waar gasten hun eigen menu mee kunnen samenstellen.
 
Behalve dat je heerlijk kunt lunchen en dineren in NY Basement, is er ook een 11 meter lange bar waar je een lekkere cocktail kunt bestellen. De bartenders maken graag 1 van de 10 unieke creaties voor je klaar, met spraakmakende namen als Yellow Cab, New York Times en Roses from Broadway.

Iedereen wil dat het aantrekkelijk wordt om naar Rotterdam te gaan.
- Michel van Jaarsveld -

Waarom bent u betrokken bij Rotterdam Topsport?
Met het verhuizen van Michel van Jaarsveld van Rotterdam Topsport naar Hotel New York was de link snel gelegd. Hotel New York heeft daarmee iemand binnengehaald die precies weet hoe de sportwereld in elkaar zit en waarom het nodig is dat sponsoren investeren in een goede sportstad. Iedereen wil dat het aantrekkelijk wordt om naar Rotterdam te gaan. Wij helpen daar graag aan mee. 

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en de topsportwereld?
In het jaar dat het WK triathlon in Rotterdam plaatsvindt voor de deur van Hotel New York vonden wij het niet meer dan logisch om als partner toe te treden tot de sponsorgroep van Rotterdam. De grote sportevenementen zorgen er jaarlijks voor dat de stad op de kaart wordt gezet. Wij helpen hier graag een handje aan mee.

Hotel New York

Contactgegevens

Michel van Jaarsveld
Executive Marketing & E-Commerce

mvanjaarsveld@hotelnewyork.nl
010 - 439 05 00

Interview met Roel Dusseldorp