SupporterHJF Advocaten

HJF Advocaten

Sparringpartners voor ondernemers


HJF Advocaten combineert laagdrempeligheid met affiniteit voor -  en expertise in het bedrijfsleven.
Beide benen op de grond. De taal sprekend van de ondernemer.
Het kantoor bestaat in totaal uit 22 medewerkers waarvan 12 advocaten. Behalve actief op het gebied van onder andere insolventierecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, intellectueel eigendomsrecht (merken, octrooi, handelsnaam, kwekersrecht), (internationaal) contractenrecht en personen -  en familierecht hebben veel advocaten van HJF eerder ervaring opgedaan in het bedrijfsleven.
Dat maakt dat wij zaken vanuit een andere hoek bekijken. Feitelijk zijn wij een sparringpartner voor onze cliënten, een maatje voor de ondernemer, niet alleen op het hockeyveld of op de golfbaan, maar ook in de zakelijke praktijk. Gelijkwaardigheid, sparren met respect voor elkaars kwaliteiten, denken in dezelfde geest, pro – actief, meedenken in het voortraject etc. Daarmee onderscheidt HJF Advocaten zich van veel andere kantoren
Dit alles tegen een redelijk tarief, waarbij vanzelfsprekend de mogelijkheid bestaat om vooraf tot heldere (vaste) prijsafspraken te komen. HJF kan met haar team van advocaten een totaalpakket aanbieden, alles waar de ondernemer behoefte aan heeft.

Feitelijk zijn wij een sparringpartner voor onze cliënten, een maatje voor de ondernemer, niet alleen op het hockeyveld of op de golfbaan, maar ook in de zakelijke praktijk..
- Steven Jonker -

Waarom vindt u het belangrijk om partner te zijn van Rotterdam Topsport?
Rotterdam Topsport vormt een fantastisch netwerk, waarbij zij een verbinding verwezenlijkt tussen zakelijke ambassadeurs en topsportevenementen in Rotterdam. Met recht een echte Rotterdamse club. Ondernemers krijgen de kans elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer.

Wat zijn de raakvlakken tussen uw bedrijf en Rotterdam Topsport?
Zelf heb ik oorspronkelijk een sportachtergrond en ben ik ook in de sport/het bewegen werkzaam geweest. Er zijn heel veel raakvlakken tussen (top)sport en ondernemen. Bovendien zijn er veel raakvlakken tussen topsport en ons specifieke vak: de advocatuur. Tijdens een zitting bij de rechter moet je als advocaat een (topsport) prestatie leveren en komt het der op dat moment op aan. Dat geldt ook voor de topsporter. Vandaar dat de verbinding tussen HJF Advocaten en Rotterdam Topsport snel kon worden gemaakt.

Wat kan uw bedrijf betekenen voor andere partners binnen het netwerk?
De beschrijving van ons kantoor op onze site, maar ook die op de site van Rotterdam Topsport geeft aan wat voor een advocatenkantoor wij zijn. Nuchter, no nonsens, affiniteit voor het bedrijfsleven. We zijn ervan overtuigd dat dit perfecte condities zijn om de partners binnen het netwerk van Rotterdam Topsport die diensten en service te verlenen waar zij als ondernemer behoefte aan hebben.

HJF Advocaten

Contactgegevens

Steven Jonker
Partner

psjonker@hjfadvocaten.nl
070 - 387 00 08